Mila Kunis și Ashton Kutcher nu-și spală zilnic copiii: "Dacă vedeți murdăria pe ei..."

Publicat pe

Mila Kunis și Ashton Kutcher au doi copii superbi și sunt, probabil, cei mai relaxați părinți, și nu doar din showbizul de peste Ocean. Cei doi au vorbit despre regulile de igienă de la ei din familie și au dat, astfel, niște declarații surprinzătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mila Kunis (37) și Ashton Kutcher (43) sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de actori de la Hollywood. Căsătoriți din 2015, actorii au doi copii: Wyatt, o fetiță de 7 ani și Dmitri, un băiețel în vârstă de 4 ani. Recent, într-un interviu pentru publicația Insider, atât Mila, cât și Ashton au vorbit deschis și, nu în ultimul rând, cu umor, printre altele, și despre subiecte ce țin de igiena personală.

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu-și spală zilnic copiii: "Dacă vedeți murdăria pe ei..."Mila Kunis și Ashton Kutcher nu-și spală zilnic copiii: "Dacă vedeți murdăria pe ei..."

Mila Kunis și Ashton Kutcher își spală copiii doar când se murdăresc

Actrița a povestit că nu-și spală copiii în fiecare zi decât dacă este necesar… Născută la Cernăuți, în Ucraina, Mila Kunis a avut o copilărie mult mai dificilă decât fiul și fiica ei, așadar a dat chiar exemplul personal.

„Nu aveam apă fierbinte, așa că oricum nu am făcut mult duș. La rândul meu, când am ajuns să am copii, nu i-am spălat în fiecare zi. Nu am fost niciodată părintele care să-şi spele nou-născuţii', a mărturisit Mila Kunis.

Din acest punct de vedere, Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt la unison, actorul completându-și soția cu umor.

„Acum, uite cum e: dacă vedeți murdăria pe ei, spălați-i. Altfel, nu are rost', a adăugat actorul.

Mai mult, carismaticii actori au recunoscut că nici ei nu fac baie zilnic… „Nu folosesc zilnic săpun pentru a-mi curăța pielea. Dar spăl doar locurile esențiale', a spus Mila.

Ashton Kutcher a povestit, la rândul lui, că îşi spală în fiecare zi numai subțiorile și picioarele.

„Îmi dau cu apă pe față după un antrenament doar pentru a îndepărta sărurile, dar atât', a mai spus actorul.

Conform Academiei Americane de Dermatologie, copiii între 6 și 11 ani ar trebui spălați cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Însă adolescenții ar trebui să facă duș zilnic.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au doi copii superbi

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit în urmă cu 6 ani și împreună au doi copii: un băiat și o fetiță. Wyatt Isabelle Kutcher s-a născut pe 1 octombrie 2014, la patru luni după căsătoria părinților. Fetița în vârstă de 6 ani seamănă cu mama ei și este foarte drăgălașă.

Dimitri Portwood Kutcher, frățiorul mai mic, are trei ani și imaginile cu el stârnesc întotdeauna numai reacții pozitive.

Cu toate că în zilele noastre se dovedește destul de greu, cei doi au reușit să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală și sunt o familie fericită. Însă, pentru acest lucru sunt nevoiți să apeleze la anumite măsuri, care să le permită să le acorde atenția cuvenită micuților. De exemplu, obișnuiesc să își închidă mereu telefonul atunci când se ocupă de copii. Iar acest mic sacrificiu vine la pachet cu satisfacții extraordinare.

„Să vă dau un exemplu: Îmi priveam fetiţa care încerca să se decidă dacă să împartă sau nu fursecul pe care-l avea  şi după ce a făcut-o mi-am spus «Hmm, tocmai a învăţat să facă un sacrificiu». Chiar dacă nu vor avea calităţi extraordinare, măcar vor şti ce înseamnă sacrificiul şi generozitatea. Pentru mine, acestea sunt cele mai memorabile momente…’, a povestit la un moment dat actorul.

Ashton Kuthcer se află la al doilea mariaj. Actorul a fost căsătorit cu Demi Moore din 2005 până în 2013, iar pew parcursul mariajului lor actrița a pierdut o sarcină în luna a șasea, pe când avea 42 de ani.

Citește și: Demi Moore a pierdut o sarcină la 42 de ani, în luna a șasea. Ea și Ashton Kutcher aleseseră și numele fetiței!

Citește și: Ashton Kutcher a vorbit despre căsătoria lui secretă cu Mila Kunis

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya: „Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Fiica Andreei Esca, în compania altui băiat

„Ne dorim să-i învățăm pe copii ce înseamnă un ban muncit din greu'

În ceea ce privește educația, Mila Kunis și Ashton Kutcher își doresc extrem de mult ca cei mici să fie conștienți de valoarea banilor, să nu se învețe să obțină totul cu ușurință în viața.

Provenim amândoi din familii foarte frumoase, puternice, dar sărace, am crescut într-o sărăcie profundă, tot ce am construit a fost pe cont propriu și suntem perfect conștienți de valoarea fiecărui dolar în parte. Ne dorim să-i învățăm pe copiii noștri încă din fragedă pruncie ce înseamnă un ban muncit din greu’, a declarat Mila Kunis.

Foto: Hepta 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter