Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Fiica Andreei Esca, în compania altui băiat

Publicat pe

În ultima perioadă, s-a tot zvonit că Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit, după o relație de mai bine de cinci ani de zile. De data aceasta, fiica Andreei Esca a publicat o imagine care amplifică și mai mult speculațiile în ceea ce privește despărțirea de Mario Fresh, chiar dacă nu mult a trecut de când artistul a spus că au o relație în continuare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marios Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Totuși, în ultima perioadă cei doi au fost văzuți tot mai rar împreună, iar internauții au intrat la bănuieli. Mai exact, s-a tot zvonit în ultima vreme că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit. Nu mult a trecut de când artistul a infirmat znonurile, că fiica Andreei Esca a și apărut într-o ipostază care le-a dat de gândit urmăritorilor ei.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Fiica Andreei Esca, în compania altui băiatAlexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Fiica Andreei Esca, în compania altui băiat

Alexia Eram și-a petrecut vacanța în Grecia, în Mykonos, alături de un grup de prieteni, dar fără iubitul ei, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca s-a fotografiat, în aeroport, alături de un alt băiat. Cel mai probabil, cei doi erau foarte obosiți, iar Alexia Eram și-a pus capul pe piciorul misteriorului tânăr. Acestuia nu i se vede fața, însă își ține brațul pe spatele Alexiei.

Citește și: Anamaria Prodan, fotografie în ipostaze tandre cu Reghe, în plin scandal:„Ești cel mai…'

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca de la Bambi recunoaște că a fost înșelată de mai mulți iubiți:„Sunt posesivă, geloasă și…'

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a certat cu Vica Blochina:„M-a trădat. E vorba de fostul meu soț'

Alexia Eram s-a fotografiat alături de alt băiat

Fotografia publicată pe Instagram de Alexia Eram dă naștere la noi speculații. Să fie băiatul misterios din imagine noul ei iubit? În orice caz, nu mult a trecut de când Mario Fresh a infirmat orice zvon referitor la o eventuală despărțire. Conform celor mai recente declarații, Mario Fresh și Alexia Eram au o relație cât se poate de normală, în ciuda faptului că amândoi sunt faimoși.

Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea‘, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram.

Mario Fresh, despre relația cu Alexia Eram

Mai mult decât atât, artistul a preluat întru totul exemplul familiei sale: părinții lui Mario s-au cunoscut la o vârstă fragedă și au adus pe lume primul copil la 21 de ani. Și el mărturisește că își dorește să fie tată tânăr și își dorește să facă nuntă cu Alexia Eram. Cu toate acestea, interpretul nu a oferit prea multe detalii cu privire la marile evenimente.

Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24, pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit’, a mai declarat Mario Fresh, cu privire la relația dintre el și Alexia Eram.

Chiar dacă Mario Fresh a declarat că relația lui cu Alexia Eram merge foarte bine, zvonurile continuă să se amplifice.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter