Ce face Cătălin Botezatu după plecarea de la Bravo, ai stil! A semnat pentru o nouă emisiune, la Kanal D

Publicat pe

Cătălin Botezatu a anunțat că se retrage de la Bravo, ai stil! Celebrities, însă a precizat că va rămâne în continuare în trust, la Kanal D. Acum, s-au aflat noi detalii despre proiectul de televiziune pe care l-ar pregăti.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Designerul Cătălin Botezatu a anunțat că nu va mai fi jurat la Bravo, ai stil! în sezonul 7, cu precizarea, însă, că va rămâne la Kanal D, pentru dezvoltarea altor proiecte în colaborare cu postul TV.

Ce face Cătălin Botezatu după plecarea de la Bravo, ai stil! A semnat pentru o nouă emisiune, la Kanal DCe face Cătălin Botezatu după plecarea de la Bravo, ai stil! A semnat pentru o nouă emisiune, la Kanal D

Ce emisiune va prezenta Cătălin Botezatu

La scurt timp de la vestea neașteptată s-au aflat noi detalii despre proiectul în care ar urma să se implice creatorul de modă. Potrivit surselor fanatik.ro, Cătălin Botezatu ar urma să i se alăture lui Teo Trandafir.

Emisiunea pe care ar urma să o prezinte ar fi de Style & Traveling, cele două mari pasiuni ale fostului jurat de la Bravo, ai stil!. Conform sursei citate, el ar fi acceptat emisiunea, în ciuda altor oferte tentante de la alte posturi, cu condițiile de a decide tot ce ține de noua rubrică și de a nu-i fi scăzute onorariile.

De asemenea, un rol important în decizia fostului jurat l-ar fi jucat Teo Trandafir, care i-ar fi propus să găzduiască acestă rubrică.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație surprinzătoare despre Cătălin Botezatu:„Cred că facem nuntă'

Citește și: Cătălin Botezatu ajunge din nou la medic, după operația de cancer la colon:”Am zăcut, la propriu!”

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea:„O să se supere nevasta lui'

Cătălin Botezatu nu mai este jurat la Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu s-a retras de la Bravo, ai stil!’ pentru a se dedica altor proiecte în Kanal D. Celebrul designer a ales să se retragă din emisiune, însă a anunțat că va rămâne în continuare în acest trust. Cătălin Botezatu a făcut primele declarații despre alegerea de a pleca de la Bravo, ai stil!.

Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities’. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!’, a spus Cătălin Botezatu. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter