Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea: „O să se supere nevasta lui”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a uimit pe toată lumea în momentul în care a vorbit despre bărbații celebri care au curtat-o de-a lungul timpului, dar cărora ea nu le-a dat atenție. Ei bine, prin prisma declarațiilor pe care le-a făcut, diva a lăsat de înțeles că cel care i-a făcut avansuri este nimeni altul decât Cristi Borcea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a fost invitată la Teo Show, unde a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare. Diva a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări mai incomode, lucru care n-a părut s-o deranjeze absolut deloc. Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Bursucu a fost despre bărații celebri care i-au făcut avansuri, dar cărora ea nu le-a acordat atenție.

Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea: „O să se supere nevasta lui'Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea: „O să se supere nevasta lui'

Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?', a fost întrebarea lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu nu a stat foarte mult pe gânduri și a oferit un răspuns, dar fără a da și un nume. Însă, chiar dacă n-a vrut să-i divulge identitatea, din descrierea făcută, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre Cristi Borcea.

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor.„Nici pentru 100.000 euro pe zi'

Citește și: Ce dietă ține Bianca Drăgușanu:„Evit cel mai mare drog'

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Jador a făcut accident de mașină. Primele detalii:„Puteam să ajung la spital sau să mor'

Bianca Drăgușanu, curtată de Cristi Borcea

Bianca Drăgușanu a spus că nu vrea să îi dezvăluie identitatea bărbatului care i-a făcut avansuri în trecut pentru că nu își dorește ca soția acestuia să se supere.

 „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii', a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show, lăsând să se înțeleagă că bărbatul misterios este nimeni altul decât Cristi Borcea.

Declarația divei este surprinzătoare pentru că, pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a negat că ar fi fost curtată de Cristi Borcea. „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă', spunea la acel moment Bianca Drăgușanu.

„El a mai luptat, a mai tras de mine'

Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce diva a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. Bianca a spus că anumite povești de iubire sunt făcute să se termine și să Victor Slav va fi mereu prezent în viața ei pentru că au un copil împreună.

Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bun㻑, a declarat diva, la „Xtra Night Show’.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter