Raluca de la Bambi recunoaște că a fost înșelată de mai mulți iubiți: "Sunt posesivă, geloasă și..."

Publicat pe

Raluca de la Bambi recunoaște că a fost înșelată de mai multe ori și chiar dacă își asumă că este posesivă și geloasă, cântăreața nu consideră că a greșit cu ceva în relațiile ei. Spre deosebire de sora ei, care a abia s-a măritat pentru a doua oară și este foarte fericită în dragoste, Raluca Tănase nu a avut același noroc până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Raluca de la Bambi este singură momentan, de aproape un an, și nu are o problemă în a recunoaște cu sinceritate că unul dintre motivele pentru care nu au mers relațiile din trecut a fost infidelitatea partenerilor. Însă, cântăreața își asumă și ea unele greșeli.

Raluca de la Bambi recunoaște că a fost înșelată de mai mulți iubiți: "Sunt posesivă, geloasă și..."Raluca de la Bambi recunoaște că a fost înșelată de mai mulți iubiți: "Sunt posesivă, geloasă și..."

„În câteva dintre relații am fost înșelată și ăsta a fost motivul pentru care am rupt relația. Nu consider că nu am făcut eu ce trebuia, așa au stat lucrurile. Eu nu plec așa pur și simplu din relații. Suntem temperamentală în relații, sunt posesivă, geloasă și îmi spun punctul de vedere de fiecare dată”, a spus Raluca Tănase. 

De asemenea, cântăreața a mai vorbit și despre relația pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Mitea. Aceștia au format o relație timp de patru ani, atunci când Raluca avea doar 18 ani. Au avut parte de o iubire ca în filme, însă, cu timpul, au relizat că își doresc lucruri diferite de la viață.

„Aș numi-o relație curată, copilărie, o relație copilărească. A fost prima mea relație, aveam 18 ani. Nu cred că aș fi fost acum cu el, pentru că noi eram doi copii, care abia se descoperau ei înșiși.

Am avut o relație de 4 ani, în care noi ne-am maturizat diferit. Eu începusem să evoluez pe alte planuri, el pe alte planuri, nu mai mă regăseam. Fotbalist foarte bun. Suflet curat”, a mai spus artista. 

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:„Într-un cuplu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor s-au despărțit?„Nu răspunde la mesaje’

Citește și: Ana Porgras, despre faptul că unii colegii de la Survivor au spus că e iubita lui Zanni:'Noi dormeam împreună și…'/ EXCLUSIV

Raluca a fost la un pas de căsătorie acum un an

Ultima relație de notorietate a Ralucăi Tănase s-a încheiat în septembrie anul trecut, după mai multe împăcări și despărțiri.

Astfel, când lumea credea că bat clopotele de nuntă, cântăreața a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Emil. Cei doi aveau o relație de un an și jumătate și locuiau împreună într-un cochet apartament din zona Pipera, pe care îl amenajaseră numai pentru ei.

Ulterior, Raluca a decis să pună la vânzare și apartamentul în care cei doi porumbei au locuit.

'Era un apartament prea mare, îl făcusem pentru amândoi. Vreau să mă mut, să stau singură, să scap de amintiri. O să-mi iau o altă casă mai mică, de burlaciţă. Nu cred că am ghinion în dragoste. Pur și simplu ăta e destinul. Așa a fost să fie că nu m-am măritat până acum. Nu disper încă!', declara atunci Raluca de Bambi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter