Cristina Cioran, prima apariție publică de când a născut! Cum se simte fiica ei: "Dacă aș fi născut la alt spital..." / EXCLUSIV

Publicat pe

Cristina Cioran a avut prima apariție publică de când a născut, la evenimentul VIVA! Shopping with Stars . Vedeta a venit însoțită de partenerul ei și de Noel, fiul lui Alexandru Dobrescu. După o sesiune de cumpărături pentru toată familia, cu ochii în lacrimi, Cristina Cioran ne-a povestit și despre Ema- fetița ei care este încă în spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a trăit momente greu de imaginat în urmă cu doar câteva săptămâni, dar ne-a fost alături la evenimentul VIVA! Shopping with Stars, aceasta fiind prima ei apariție publică de când a născut. Fetița ei a venit pe lume înainte de termen și, chiar dacă evoluția micuței este una pozitivă, părinții săi sunt încă extrem de îngrijorați.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran: „Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Citește și:- Ce face Cristina Cioran după plecarea de la „Acces Direct”. Blonda şi-a luat iubitul într-o nouă aventură: „Numai prostii am făcut!'

Citește și: Cristina Cioran își poate vedea fetița de două ori pe săptămână: „Mai stă în spital până când…”

Citește și: Cristina Cioran s-a externat, dar fetița a rămas la Terapie Intensivă: „Are 2 kg acum'

Cu ochii în lacrimi, atunci când am întrebat-o de fetița ei, Cristina Cioran și-a găsit cu greu cuvintele prin care ar putea descrie sentimentele pe care le experimentează în ultima perioadă. Deși mereu pozitivă și zâmbitoare, actrița ne-a povestit, cu sufletul îndoit, de situația în care se află Ema, încă internată. Noi am spus că este o luptătoare- asemenea mamei sale, iar totul va fi bine!

Cristina Cioran, prima apariție publică de când a născut! Cum se simte fiica ei: "Dacă aș fi născut la alt spital..." / EXCLUSIVCristina Cioran, prima apariție publică de când a născut! Cum se simte fiica ei: "Dacă aș fi născut la alt spital..." / EXCLUSIV

Cristina Cioran și-a deschis sufletul. Cum a resimțit ultima perioadă?

„Sunt, cum să zic, într-o perioadă foarte interesantă. Sunt sentimente, așa, un amalgam: și contradictorii, și de fericire, și de teamă, și de… nesiguranță. Suntem, cumva, așa, foarte surprinși de ce ni se întâmplă și încercăm să fim cât se poate de pozitivi și să nu ne lăsăm cuprinși de emoțiile negative. Traversăm o perioadă diferită', ne-a declarat, în exclusivitate, Cristina Cioran.

De altfel, de ziua ei de naștere, actrița ne-a mărturisit că și-a dorit un singur lucru: Ca fetița ei să fie bine. Ema este încă internată și, cu mari eforturi, Cristina Cioran a primit drept de vizitare de două ori pe săptămână. Vreme de 30 de minute, vedeta are voie să petreacă timp cu fetița ei.

Cristina Cioran: „Poate dacă aș fi născut la alt spital, puteam să rămân acolo'

„Am o singură dorință: vreau ca fetița mea să fie bine și să pot să o iau acasă, cât mai repede. Lucru care, nu știu când se va întâmpla. Ea se recuperează, se recuperează foarte bine, am drept drept de vizită de două ori pe săptămână.

Din păcate, asta e situația. Ce să facem, oameni buni?! Traversăm o situație… N-am ce să fac, n-am ce să fac mai mult decât atât. De două ori pe săptămână, atât se poate, cu test COVID și cu aprobare de la management-ul spitalului- o jumătate de oră.

E puțin știu, în alte țări, copiii prematuri se țin pe pieptul, pe pielea mămicilor, toată perioada de recuperare, tocmai ca să nu simtă lipsa mamei. Eu am născut la un spital suport COVID, poate dacă aș fi născut la alt spital, puteam să rămân acolo', a mai adăugat Cristina Cioran, despre fetița ei.

Cristina Cioran are o fetiță luptătoare! Ce face Ema când îi aude vocea

Cu toate acestea, deși a trăit un scenariu la care toate viitoarele mămici se gândesc cu groază, Cristina Cioran a rămas același om contagios de fericit pe care îl știm dintotdeauna! Marea ei bucurie e să își vadă fetița, pe Ema, chiar dacă 30 de minute, de doar două ori pe săptămână, iar micuța o răsplătește. Se pare că au reușit să formeze o relație mamă-fiică foarte puternică, deja, iar Cristina Cioran ne-a dezvăluit de ce!

„Dacă ăsta este sacrificiul pe care eu trebuie să îl fac, pentru ca fetița mea să fie bine… Da! Ce să spun mai mult? Au grijă de ea, sunt extraordinari. Mai mult, nu putem decât să ne rugăm și să fim optimiști. Am primit peste 1.500 de mesaje de la mămici de copii prematuri și toate m-au asigurat că e bine!

Nu ai cum să stai liniștit, pentru că e parte din tine. Medicii nu-ți vor spune niciodată să stai relaxat, pentru că obligația lor este să fie corecți. Îți dau tot felul de pliante cu problemele pe care le pot întâmpina, cu ce probleme pot fi. Nu poți decât… cu Dumnezeu înainte!

Am fost în vizită, când am intrat, acolo, în salon, și am zis , fetița mea m-a auzit și a început aparatul să (n.r.- i-a crescut pulsul)… Să sperăm că o să fie… Suntem siguri că o să fie bine, dar e o strângere de inimă', ne-a spus, în încheiere, Cristina Cioran.

Sursa FOTO: Facebook & Angelescu Dumitru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter