Cristina Cioran, după ce a fost criticată că a plecat la mare, în timp ce fiica ei este în spital: "Mi-e foarte greu să..."

Publicat pe

Cristina Cioran a fost criticată de unii dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socizaliare pentru că a plecat o zi la mare, după ce s-a externat din spital. Proaspăta mămică s-a văzut nevoită să dea explicații după ce anumite persoane au ținut să o informeze că fetița ei născută prematur este încă în spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a născut prematur la 7 luni, deși se aștepta ca în luna septembrie să devină mamă. Pentru că regulile impuse de pandemie nu i-au permis să mai stea cu fetița ei în spital, Cristina a fost externată, dar a primit voie să-și viziteze fetița de două ori pe săptămână, cât timp va mai sta în spital.

Cristina Cioran, după ce a fost criticată că a plecat la mare, în timp ce fiica ei este în spital: "Mi-e foarte greu să..."Cristina Cioran, după ce a fost criticată că a plecat la mare, în timp ce fiica ei este în spital: "Mi-e foarte greu să..."

Ulterior, Cristina a postat fotografii de la mare, acolo unde a plecat cu iubitul ei și fiul acestuia, iar unii dintre internauți au găsit prin asta motiv de reproș. Vedeta a vrut să le dea câteva explicații urmăritorilor ei, așa că a făcut un InstaStory în care i-a mulțumit soțului ei că nu o lasă să pice în depresie.

Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație,  iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test COVID și cu aprobare de la management.

Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc! ' a spus actrița pe contul ei de socializare.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație surprinzătoare despre Cătălin Botezatu:„Cred că facem nuntă’

Citește și: Cătălin Botezatu ajunge din nou la medic, după operația de cancer la colon:'Am zăcut, la propriu!'

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei’/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea:„O să se supere nevasta lui’

Actrița le-a împărtășit internauților faptul că a plecat la Constanța, orașul ei natal, pentru a-și vedea mama și nu a fost nicidecum o vacanță de relaxare, fără griji, așa cum au interpretat unii.

Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon.

Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează.

E un drum lung, dar am oameni lângă mine care mă susțin, mă încurajează și mă înțeleg. Noapte bună vă doresc și vă mai spun mâine”, a mai spus Cristina Cioran.

„O să luptăm amândouă”

Cristina Cioran și-a rugat apropiații și oamenii din mediul online să se roage pentru Ema. Se pare că situația este din ce în ce mai bună și lucrurile par a intra pe făgașul normal. 

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea.   Mai mult pentru ea. Hai că mi-am mai revenit! Vreau să vă spun că eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită.

Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce este super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat. Mulțumesc pentru susținere! „, este mesajul transmis de Cristina Cioran în urmă cu puțin timp.

„Suntem ok și eu și bebelina. O să fim bine. Vă asigur că o să luptăm amândouă cât putem de tare, nu ne lăsăm așa ușor. Multumesc din suflet pentru toate mesajele si pentru toate incurajarile voastre! Ma ajuta enorm sa stiu ca sunteti cu gandul la noi! Ema e bine, se intareste! Suntem AboveTheSky!”, a mai Cristina Cioran. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter