Bianca Drăgușanu răspunde acuzațiilor grave făcute de Claudia Pătrășcanu: ”Minte cu o nerușinare și un teatru...”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu iese la atac și spune tot ce crede despre Claudia Pătrășcanu. Fosta soție a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abține și a făcut declarații total neașteptate la Xtra Night Show, acolo unde a fost invitată seara trecută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce Claudia Pătrășcanu a publicat mesaje jignitoare la adresa vedetei, l-a sunat pe fostul ei soț, Alex Bodi, și l-a denigrat public pe tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu iese la atac. Artista susține că Gabi Bădălău se droghează, deși afaceristul a făcut o mulțime de teste care nu au confirmat acest lucru.

Bianca Drăgușanu răspunde acuzațiilor grave făcute de Claudia Pătrășcanu: 'Minte cu o nerușinare și un teatru...'Bianca Drăgușanu răspunde acuzațiilor grave făcute de Claudia Pătrășcanu: 'Minte cu o nerușinare și un teatru...'

Bianca Drăgușanu a reacționat, după ce Dan Capatos i-a recitit mesajele și acuzațiile postate de Claudia Pătrășcanu. Vedeta nu s-a abținut din a face declarații tăioase.

'Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva.', a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că a avut discuții indecente cu Gabi Bădălău de față cu copiii ei. Vedeta a luat foc și a dezvăluit că fosta soție a afaceristului îi dădea mesaje siropoase, apoi venea și făcea acuzații grave la televizor.

'Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una îmi mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea.', a mai spus Bianca.

În momentul de față, nu se știe dacă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău mai sunt împreună, însă Claudia Pătrășcanu continuă să îi spună vedetei lucruri urâte despre tatăl copiilor ei. 'Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el ( n.r Gabi Bădălou), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă (n.r referitor la comunicarea artistei cu Alex Bodi).', a mai declarat vedeta la XNS.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales' Reacția afaceristului

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: 'Nu sunt homosexual'

Citește și: Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…”

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: 'A încercat să mă convingă să îl denunț'

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi

Gabi Bădălău a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos și câteva mesaje disperate ale Claudiei Pătrășcanu, în care îi cerea ajutorul lui Alex Bodi.

„Vă rog din inimă să mă ajutați', i-ar fi scris Claudia Pătrășcanu lui Alex Bodi.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost surprinși prima dată împreună în timpul vacanței luxoase din Dubai, în preajma sărbătorilor de iarnă. Ulterior au mers în Maldive și relația lor părea una ideală, care se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie. Cei doi s-au despărțit, însă din ultimele postări ale vedetei se înțelege că s-au împăcat.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter