Larisa Iordache a ajuns de urgență la spital! Ratează finala la individual compus la Campionatul European

Publicat pe

Larisa Iordache a fost internată în spital, din cauza unei crize renale. Sportiva a avut nevoie de îngrijiri medicale și a transmis un mesaj de pe patul de spital. Din păcate, gimnasta va rata finala la individual compus de la Campionatul European din Basel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Una caldă, una rece pentru Larisa Iordache! Gimnasta s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă acum trece prin momente dificile. Gimnasta a ajuns la spital și a ratat finala la individual compus de la Campionatul European din Basel.

Larisa Iordache a ajuns de urgență la spital! Ratează finala la individual compus la Campionatul EuropeanLarisa Iordache a ajuns de urgență la spital! Ratează finala la individual compus la Campionatul European

Larisa Iordache a ajuns la spital cu o criză renală

Sportiva în vârstă de 24 de ani a suferit o criză renală și se află internată în spital. Cu toate că și-ar fi dorit din răsputeri să aducă încă o medalie acasă, starea de sănătate a gimnastei nu-i permite să concureze în finala de azi, de individual compus, care era programată de la ora 14.30.

Imediat după concurs, gimnasta a acuzat dureri insuportabile, motiv pentru care a mers la o clinică din Basel. După 36 de ore de tratament, cum starea sa nu s-a ameliorat clubul CS Dinamo a făcut anunțul.

„Sportiva noastră Larisa Iordache nu va putea concura astăzi în concursul individual compus de la Campionatul European de la Basel (Elveția)! În această dimineață, Lari nu părăsise încă spitalul unde a fost internată după criza renală din ziua concursului de calificare de miercuri. [..] Dar aceasta este Larisa, un caracter extraordinar, un sportiv de excepție care și-a dorit atât de mult calificarea la Jocurile Olimpice încât a reușit să-și estompeze slăbiciunea fizică prin motivație mentală!', se arată în comunicatul publicat de Clubul Sportiv Dinamo pe rețelele de socializare.

Citește și: Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice!„Mi-am împlinit visul'

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Larisa Udilă s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Trec printr-o perioadă foarte grea'

Citește și: Ce a făcut Culiță Sterp 10 ore în junglă, la Survivor:„Am băut apă din balta crabilor'

Larisa Iordache: „Sunt mult mai bine'

Pentru moment, nu se știe dacă totuși Larisa Iordache va putea participa la finala de aparate programată duminică. Pentru moment, clubul nu a făcut un anunț explicit în acest sens.

La rândul ei, Larisa Iordache a ținut să le transmită un mesaj fanilor care s-au arătat îngrijorați pentru starea sa de sănătate.

„Poza de azi. Știu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura…deoarece încă nu am ieșit din spital. Daaar pot spune că sunt mult mai bine și sper că starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Vreau să va mulțumesc pentru grijă voastră' , a transmis Larisa Iordache pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea din spital.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter