Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri despre starea tatălui ei: "Vreau să văd dacă pot dovedi că a fost malpraxis"

Publicat pe

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a făcut recent dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui ei, care se află de trei luni în spital, într-o stare deloc bună. Mai mult, fiica artistului este revoltată de diagnosticul pe care l-a primit inițial artistul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Ion Dichiseanu a dezvăluit recent care este starea de sănătate a tatălui său. Marele actor, în vârstă de 87 de ani, se află în spital încă din luna decembrie a anului trecut. Din păcate, Ion dichiseanu a contractat o contractat o bacterie foarte periculoasă, în timpul unei analize făcute la o clinică privată. De atunci, acesta se luptă pentru viața lui. Recent, Ioana a dezvăluit că tatălui ei i-a fost pus un diagnostic greșit. Fiica actorului spune că ia în considerare posibilitatea de a acuza medicii de malpraxis.

Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri despre starea tatălui ei: "Vreau să văd dacă pot dovedi că a fost malpraxis"Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri despre starea tatălui ei: "Vreau să văd dacă pot dovedi că a fost malpraxis"

Fiica lui Ion Dichiseanu crede că e vorba despre malpraxis

Din nefericire, marele actor a contractat o contractat o bacterie foarte periculoasă, în timpul unei analize făcute la o clinică privată. De trei luni de zile, Ion Dichiseanu se luptă pentru viața lui. Ioana consideră că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa”, a dezvăluit fiica lui Ion Dichiseanu, la Antena 3.

Citește și: Ion Dichiseanu, din nou la spital. Anunțul făcut de Ioana, fiica lui: „Totul este din cauza unei investigații făcute greșit”

Citește și: În ce stare se află Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului. „E o minune că trăiește”

Citește și: Anca Țurcașiu, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu: „Eu îmi asum să răspund”

Citește și: Câștigători Oscar 2021. „Colectiv’, fără Oscar. S-au impus „Another Round’ – cel mai bun film străin și „My Octopus Teacher’ – cel mai bun documentar

Citește și: Cine este pictorul Adrian Ghenie care a vândut două tablouri cu 6,2 milioane de euro.S-a născut la Baia Mare și locuiește în Berlin

Ioana a mai mărturisit că dorește să dovedească faptul că, în cazul tatălui ei, a fost vorba despre malpraxis.

„Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare”, explică Ioana Dichiseanu.

„Sunt zile bune, zile mai puțin bune”

Aproape fiecare postare din social media a Ioanei Dichiseanu îi este dedicată tatălui său, pentru sănătatea căruia se roagă neîncetat. Recent, fiica lui Ion Dichiseanu a postat un mesaj pe rețelele sociale prin care le cere prietenilor săi virtuali să se roage pentru sănătatea tatălui ei.

„În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata. Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă.

Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori”, a mărturisit Ioana.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter