Ion Dichiseanu, din nou la spital. Anunțul făcut de Ioana, fiica lui: "Totul este din cauza unei investigații făcute greșit"

Publicat pe

Din păcate, se pare că începutul de an nu l-a ferit de probleme pe maestrul Ion Dichiseanu. Îndrăgitul actor a ajuns din nou la spital, într-o stare gravă. Se pare că tot probleme pulmonare i-au dat bătăi de cap. Totul se întâmplă la mai puțin de o lună de la problemele anterioare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că familia artistului a apelat la 112, cerând ajutorul medicilor după ce Ion Dichiseanu a început să se simtă rău, susține spynews.ro. Fiica lui, Ioana, a ținut să lămurească situația, printr-o postare de pe contul ei de Facebook.

„Este adevarat ca tata trece din nou printr-o cumpana. Nu a avut nici data trecuta, nici acum, legatura cu Sars Cov2. Totul este din cauza unei investigatii facute gresit, la inceputul lunii decembrie, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

Stiu ca pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Asa ca va rog sa ne indreptam gandurile si rugaciunile pentru ca tata sa vina cu bine acasa. Doamne ajuta!”, a scris Ioana Dichiseanu, pe contul ei de Facebook.

Ion Dichiseanu, din nou la spital. Anunțul făcut de Ioana, fiica lui: "Totul este din cauza unei investigații făcute greșit"Ion Dichiseanu, din nou la spital. Anunțul făcut de Ioana, fiica lui: "Totul este din cauza unei investigații făcute greșit"

Ion Dichiseanu, din nou la spital, cu probleme pulmonare

De data aceasta, starea de rău a fost accentuată de un puseu cardiac puternic, susține aceeași sursă. Atunci când a ajuns la spital în urmă cu câteva săptămâni, medicii nu aveau prea mari speranțe pentru Ion Dichiseanu. Chiar și așa, a luptat din greu și a reușit să ajungă din nou acasă, alături de cei dragi.

În această vară, Ion Dichiseanu a mai fost internat o dată în spital, ajungând de pe platourile de filmare direct în spital. Ion Dichiseanu a fost transportat la Spitalul de lângă Deva, în urma unui accident suferit în timpul filmărilor pentru „Burebista și „Dacii. Actorul s-a ales atuunci nu doar cu lovituri, ci și cu trei coaste rupte şi două fisurate.

Citește și: Ion Dichiseanu a mărturisit care e cea mai mare bucurie a sa la 86 de ani.'Viața fără dragoste nu are sens'

Citește și: Ce se întamplă cu emisiunea La Măruță după ce prezentatorul TV și familia lui au fost diagnosticați cu COVID-19. PRO TV a făcut anunțul

Citește și: Cât de bine arată Simona Florescu la 53 de ani! Cum se menține în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu: „Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani'

În timpul filmărilor peliculei menționate, Ion Dichiseanu, care se afla călare, a fost rănit în timp ce armăsarii s-au încăierat. Actorul a căzut de pe cal cu lovicturi și trei coaste rupte, iar două fisurate, scrie spynews.ro.

Ion Dichiseanu a fost dus la un spital de lângă Deva, fiind cel mai aproape de locul în care se desfășurau filmările. A primit îngrijiri medicale și a stat internat aproximativ două săptămâni pentru a se recupera!

Marea dragoste a lui Ion Dichiseanu

În 1986, Simona Florescu a devenit soția lui Ion Dichiseanu când avea doar 19 ani, iar actorul cu 35 de ani mai mult. Cântăreața spune că nu a interesat-o niciodată vârsta bărbatului pe care îl iubea și că a aflat abia la Starea Civilă câți ani are, respectiv 54. Mult timp, Simona a pus la suflet bârfele celor din jur și avea senzația că Dichi a luat-o de nevastă pentru că își dorea un copil, nu pentru că o iubea cu adevărat.

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran. S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi și mult timp am avut și eu senzația că ne-am căsătorit pentru că el își dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!, a povestit Simona în emisiunea „Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Întrebat ce l-a determinat să o aleagă pe Simona ca soție, Ion Dichiseanu a răspuns:

„Dintre sute de femei eu am ales-o pe ea! Avea 19 ani, dar era precoce. Avea o minte sclipitoare și m-a cuceritAm simţit că tu poţi să fii mama copilului meu!, i-a mărturisit actorul celei care, de zece ani încoace, îi este doar foarte bună prietenă și nu soție.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter