Bibi, actrița din Profu', cerută în căsătorie în vacanță! Cum arată inelul de logodnă

Publicat pe

Bianca Lixandru, sau Bibi cum este cunoscută în mediul online, a trecut în weekend  printr-un moment emoționant. Actrița din Profu’ plecat în vacanță cu iubitul, iar acesta a cerut-o în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bibi a fost cerută în căsătorie și este în culmea fericirii. Actrița care o interpretează pe Rita susține că un astfel de eveniment este unic în viață, iar faptul că iubitul ei s-a decis să facă acest pas important înseamnă foarte mult.

Bibi, actrița din Profu', cerută în căsătorie în vacanță! Cum arată inelul de logodnăBibi, actrița din Profu', cerută în căsătorie în vacanță! Cum arată inelul de logodnă

Bibi: „A fost un gest făcut din pură iubire”

Pentru tinerii îndrăgostiți inelul de logodnă este simbolul dragostei, iar gestul a fpst făcut din iubire pură.

„Să primești inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranța ceva special, frumos și unic în viață. Consider că îți trebuie extrem de mult curaj pentru a pune ACEA ÎNTREBARE și știu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine și în relația noastră. Din punctul nostru de vedere, trebuie să iubești mult persoana de lângă tine și să ai multă încredere în ea ca să poți să faci acest pas.

Ne iubim mult și fiecare clipă pe care o petrecem împreuna e specială. Inelul de logodnă constituie pentru noi un simbol al dragostei și da, am primit inelul de logodnă, dar asta nu înseamnă că suntem deja și căsătoriți. Însemnă că a fost un gest făcut din pură iubire, un gest care înseamnă extrem de mult PENTRU NOI și ne dorim să ținem, momentan, aceste sentimente așa cum sunt acum. Toate vin la timpul lor! Important este că ne iubim și avem încredere în noi.', a transmis Bibi.

Citește și: Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova! Când va avea loc nunta:'Îmi doresc foarte mult'

Citește și: De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec:”Oamenii nu se schimbă”

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întamplă cu emisiunea La Măruță după ce prezentatorul TV și familia lui au fost diagnosticați cu COVID-19.PRO TV a făcut anunțul

Bibi din Profu’ se mărită!

Bibi a precizat că, înainte să facă planuri de nuntă, are multe surprize pregătite alături de logodnicul ei.

„Ne dorim sa facem atât de multe lucruri împreună, fapt pentru care v-am pregătit multe proiecte și sperăm să vă placă. În scurt timp le vom dezvălui. Îi suntem extrem de recunoscători lui Dumnezeu pentru relația pe care o avem deoarece este absolut superb să crești (în orice) odată cu persoana dragă, să vă învățați reciproc, să vă ajutați la bine și la greu, să vă maturizați împreuna, dar, în același timp, să vă cunoașteți și să vă păstrați latura inocentă, de copil, din voi.

Vrem să le mulțumim frumos tuturor oamenilor care ne urmăresc și care ne-au transmis gânduri atât de minunate. Vă îmbrățișăm cu toată dragostea și fiți cu ochii pe noi pentru ca vă pregătim multe proiecte geniale!', a mai spus Bibi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter