Fulgy, numele real. Fiul Clejanilor are trei prenume în buletin

Publicat pe

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat care este numele real al lui Fulgy și dacă este vorba doar despre o poreclă sau o prescurtare a numelui de pe certificatul de naștere. Iată cum îl cheamă, de fapt, pe fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Toți îl știu pe numele de alint, însă recent ofițerii de poliție care l-au oprit în cadrul unui control de rutină pe fiul Clejanilor, au avut ocazia să afle care este numele real al lui Fulgy… Din nefericire, pentru tânărul în vârstă de 23 de ani nu a fost o întâlnire de bun-augur, deoarece, în urma testării, a reieșit că se afla sub influența drogurilor. În pofida faptului că a negat inițial și că mai apoi și-a făcut mea culpa, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani s-a ales cu dosar penal.

Fulgy, numele real. Fiul Clejanilor are trei prenume în buletinFulgy, numele real. Fiul Clejanilor are trei prenume în buletin

Fulgy, numele real din buletin

Deși este extrem de cunoscut în lumea artistică, dar și în mediul online, puțini sunt cei care știu numele real al lui Fulgy, din buletin, care, deși are 23 de ani, încă este alintat astfel de părinții săi. De-a lungul timpului, s-au făcut o mulțime de speculații asupra numelui său, cei mai mulți fiind convinși că tânărul se numește Fulgerică… Dar chiar fiul Clejanilor a făcut lumină într-un vlog, acum ceva vreme. Numele său întreg din certificatul de naștere este Dan Constantin Fulgeraș Manole.

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum: „Îmi pare rău, mamă, că…'

Citește și: Fulgy a plâns în direct și a spus cine l-a îndemnat să se drogheze. „E singurul meu regret…'

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează. Reacția DJ-ului de la Capatos

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major'

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: 'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'

De ce am ales un titlu așa extravagant?… Asta se cere, e doar o strategie. Sunt un om modest, vin dintr-o familie bogată, să spunem, din punctul ăsta de vedere. Pentru cei care nu mă știu: mă numesc Fulgy, așa mi se spunea de mic copil, port numele nașului meu, Constantin Fulgerică, cel mai mare acordeonist din România', a spus fiul Clejanilor.

De altfel, tânărul, care se prezintă ca fiind producător muzical, chitarist șipianist, mărturisea în același vlog că apartamentul în valoare de 150.000 de euro în care locuiește este achiziționat din banii proprii.

Scandalurile se țin lanț pentru Fulgy

După ce a fost surprins drogat la volan și, ulterior, a făcut acuzații care îi implicau pe Alex Velea, dar și pe Silviu Andrei, fostul DJ de la Capatos, Fulgy a fost implicat recent într-un nou scandal răsunător. Fiul Clejanilor a fost protagonistul unor scene șocante chiar într-un mall din București. Totul s-a petrecut în fața unui cazino, din care a fost dat afară. Momentul conflictului cu unul dintre bodyguarzi, pe care, de altfel, l-a și scuipat, a fost surprins chiar de el și publicat în mediul online.

„Eu nu stau să răspund violenței, că îl omor pe ăla cu bătaia! Dar, repet, am mamă, tată și soră! Nu vreau la pușcărie, că au nevoie de mine părinții mei. I-am dat o flegmă, șmecherește. Nu Fane Vancică, eu! Și, vă rog eu frumos, că am văzut că au apărut TikTok-uri că m-a umilit pe mine ăla. Nu știu cine pe cine a umilit și ăluia i-a fost frică să iasă afară. Separat de asta, dacă dau un telefon, se închide mall-ul Vitan. Credeți-mă', a spus Fulgy pe pagina lui de Instagram, imediat după acest episod. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter