Dj Silviu Andrei trage un semnal de alarmă după ce fiica lui s-a accidentat cu o jucărie: "Sunt foarte periculoase"

Publicat pe

Silviu Andrei trece prin momente dificile! DJ-ul de la Xtra Night Show, care este prezent în fiecare zi de vineri în platoul de la Antena Stars, trage un semnal de alarmă, după ce fiica lui s-a accidentat serios! Natalia și-a rupt mâna, iar tatăl ei a povestit tot ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Silviu Andrei este o prezență constantă la Xtra Night Show, fiind prezent în platou în fiecare vineri alături de Dan Capatos și Cătălin Bordea. O prezență discretă de regulă, Dj-ul trece acum prin clipe grele și a decis să le împărtășeacă tuturor ce s-a întâmplat.

Dj Silviu Andrei trage un semnal de alarmă după ce fiica lui s-a accidentat cu o jucărie: "Sunt foarte periculoase"Dj Silviu Andrei trage un semnal de alarmă după ce fiica lui s-a accidentat cu o jucărie: "Sunt foarte periculoase"

Fetița lui Silviu Andrei și-a rupt mâna

Natalia, fiica lui, a căzut de pe trotinetă și și-a rupt o mână. Totul s-a întâmplat exact înainte ca micuța să susțină examenul de admitere în clasa a cincea specială de arte a Liceului Tonitza din Capitală.

Cu toate că de regulă nu face astfel de postări în social media, el a ținut să lanseze un avertisment pentru părinți cu privire la trotinele pentru copii, care se pot dovedi destul de periculoase.

„În mod normal nu aş fi publicat în social media o asemenea poză cu copilul meu, dar sunt părinte şi cred că e de datoria mea să trag un semnal de alarmă pentru toţi cei care folosesc trotinete. Fie ea electrică, fie simplă, „jucăria' asta atât de prezentă în vieţile noastre în ultimii ani ascunde un pericol fantastic, pe care îl relevă când ţi-e lumea mai dragă.

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează.Reacția DJ-ului de la Capatos

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:„S-a filmat totul' / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, fotografie neașteptată de la prima sarcină:„Zile întregi am umblat cu varză în sutien'

Citește și: Scandal de proporții între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu:„Este agresivă și modestă intelectual!'

Dj Silviu Andrei: „Accidentele cu trotinete sunt din ce în ce mai dese'

Accidentele cu trotinete sunt din ce în ce mai dese şi din ce în ce mai urâte. Natalia şi-a rupt aseară mâna dreaptă, fix înainte cu 20 de zile de un examen important, primul examen important din viaţa ei, pentru care se pregăteşte intensiv de un an de zile, admiterea în clasa a 5 a specială de arte la Liceul Nicolae Tonitza din Bucureşti.

Atenţie, nu e nicio glumă cu aceste trotinete foarte periculoase atunci când întâmpină un obstacol, au ceva viteză şi mai ales sunt folosite fără niciun mijloc de protectie.

Din greşeala noastră împărtăşită sper să învăţaţi şi voi, să fiţi precauţi şi să evitaţi acest mijloc de recreere sau transport periculos din cale afară! Aveţi grijă de sănătatea voastră!', a transmis Silviu Andrei.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter