Misty, declarații neașteptate despre relația cu Keo: "Nu e deloc ca în filmele de dragoste"

Publicat pe

Misty și Keo trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Debutul relației lor a fost unul cotroversat pentru că s-a zvonit că Alexandra Pavel, pe numele ei real, s-a infiltrat în relația pe care Keo o avea cu Andreea Bălan și a dus la despărțirea celor doi. Cu toate greutățile întîmpinate, cuplul Keo – Misty este mai solid ca niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Misty și Keo au trecut peste toate greutățile întâmpinate și formează un frumos cuplu de 7 ani de zile și au o fetiță minunată împreună, pe Arya, în vârstă de 3 ani. Misty a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul ei și a mărturisit că între ea și Keo, încă de la început, a fost vorba de iubire și de o prietenie sinceră.

Relația noastră a evoluat cât se poate de firesc și de frumos și nu am simțit că a trebuit să facem prea mari eforturi deși am trecut prin multe încercări împreună. Uneori, pentru unii dintre noi, tocmai acele încercări ne întăresc și ne unesc mai mult. Ne-a legat încă de la început o iubire și o prietenie sinceră iar acest lucru , după ani și ani cântărește cel mai mult. Chiar am dat zilele trecute peste un citat și mă gândeam cât este de adevărat…ceva de genul dacă soțul/ soția nu îți este și cel mai bun/bună prieten/ prietenă, înseamnă că te-ai grăbit', a spus Misty, pentru fanatik.ro.

Misty, declarații neașteptate despre relația cu Keo: "Nu e deloc ca în filmele de dragoste"Misty, declarații neașteptate despre relația cu Keo: "Nu e deloc ca în filmele de dragoste"

Misty, despre relația cu Keo

Misty a mărturisit că apariția fiicei lor în viața ei și a lui Keo a fost o binecuvântare și că i-a făcut să se iubească și mai mult, dar nu a negat c[ au trecut prin mai multe etape.

'Orice relație parcurge mai multe etape într-un anumit ritm psihologic și nu este deloc că în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever. O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare. Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urmă și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, Pentru că avem împreuna o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând. Suntem o familie unită prin iubire, încredere și respect reciproc', a mai afirmat Misty.

Keo și iubita lui plănuiesc să se căsătorească, însă nu pun presiune pe ei. Nu au o dată stabilită, dar își doresc ca în viitor să devină soț și soție.

Citește și: De ce s-a retras Lora de la Vorbește Lumea:„Acesta e principalul motiv și e întemeiat'

Citește și: Drama neștiută a Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. A rămas singură de la 15 ani:„A fost un șoc'

Citește și: Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe:„Eu nu am de ce să…'

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani.„A fost cea mai mare nefericire'

Misty și Keo își doresc să se căsătorească în viitor

Misty își dorește să îmbrace rochia de mireasă, dar nu înțelege de ce oamenii pun această presiune pe ei. Mai exact, iubita lui Keo este de părere că nu un act îi unește, ci iubirea dintre ei.

„Va exista și o căsătorie și am vorbit de multe ori despre momentul acela, cum ni-l imaginăm, cum am vrea să decurgă și când și unde ne-am dori. Dar nu  îmi doresc nici să facem planuri peste planuri și să și vorbesc mereu despre, pentru că nu funcționează mereu așa. (…)

Niciodată nu am reușit să înțeleg de unde și de ce această curiozitate și presiune. `V-ați căsătorit? Dar va căsătoriți? Dar când? Dar de ce nu odată`?  Devine frustrant. Am mai spus, îmi  doresc să îmbrac rochia minunată de mireasă, o ceremonie frumoasă în care să avem alături cei mai apropiați oameni din viața noastră, să ne bucurăm și să sărbătorim împreună și acea unire prin căsătorie, care este una binecuvântata de Dumnezeu', a mai dezvăluit iubita lui Keo.

Misty și Keo își mai doresc un copil

Misty și Keo își mai doresc un copil, însă le este teamă că nu vor ști cum să își împartă atenția între doi copii. Totuși, aceasta a spus că ar mai vrea și un băiețel și că poate al doilea copil ar putea-o face să fie mai relaxată și să îi acorde mai multă independență Aryei.

Ne dorim da, eu mai mult, recunosc și am mai spus-o. Ne este teamă că nu vom șți cum să ne împărțim dragostea, atenția, timpul  și tot ce putem dărui  noi că și părinți, dar eu mai știu și că toate acestea nu se vor împărți, ci se vor înmulți. Mă încearcă tot felul de emoții și de griji pentru că sunt genul acela de mămică posesivă care are nevoie să facă ea totul pentru puiul ei și să nu o scape din ochi, dar… Tare aș vrea și un băiețel acum că am fetiță minunată pe care am visat-o atât de mult. Și cred că un al doilea copil m-ar ajută să mă relaxez și cu Arya, să o las mai liberă, mai independentă', mai spune Misty.

Misty a luat o pauză de la cariera ei muzicală pentru a se dedica fiicei ei și, fiind o mamă full-time, a încetat să își facă planuri în acest sens pentru viitor. Totuși, aceasta a avut timp să termine studiile pe care le începuse în psihologie înainte să rămână însărcinată, iar din toamnă vrea să urmeze o specializare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter