Cum s-au apropiat Adelina și Zanni, la Survivor: "Într-o seară, 4 ore încontinuu am.."

Publicat pe

Apropierea dintre Adelina Damian și Zanni a fost vizibilă pentru mulți colegi din camp. Mulți au spus că petreceau foarte mult timp împreună, după unficarea echipelor. Acum, după eliminarea sa din concurs, Războinica a decis să pună punct speculațiilor și să vorbească despre legătura dintre ea și Faimos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Zanni e lipit de Adelina. E clar că s-au apropiat foarte tare', a spus Elena Marin la un moment dat în timpul competiției. La rândul ei, și Andreea Lodbă a precizat că a observat o apropiere între Războinică și artist, însă nu a putut spune cu exactitate dacă a fost vorba despre una pur prietenească sau despre ceva mai mult.

Cum s-au apropiat Adelina și Zanni, la Survivor: "Într-o seară, 4 ore încontinuu am.."Cum s-au apropiat Adelina și Zanni, la Survivor: "Într-o seară, 4 ore încontinuu am.."

Ce relația are Adelina Damian cu Zanni

Mulți s-au întrebat, care este, de fapt, relația dintre cei doi, mai ales că ulterior a izbucnit scandalul între ei. Adelina Damian a ținut să lămurească care a fost, de fapt, relația sa cu Zanni.

Colegul ei, Albert Oprea, a fost cel care a insistat mai mult pe subiectul apropierii Adelinei de Zanni. În cadrul unui consiliu, Adelina s-a arătat chiar iritată de vorbele colegului ei Războinic. Mai mult, ea a ținut să sublinieze că nu a încercat în niciun moment să se ridice pe spatele lui Zanni.

Adelina Damian: „Eu nu am căutat să mă apropii de Zanni'

Odată ieșită din competiție, Adelina a dat cărțile pe față și a lămurit că între ea și Zanni nu a existat o apropiere suspectă. Războinica a povestit un episod în care cei doi au cântat patru ore fără oprire și a explicat că oamenii se pot simți bine împreună și fără să existe mai mult decât o prietenie între ei.

„Eu nu am căutat să mă apropii de Zanni. Treaba cu Zanni e foarte simplă. Când am venit, la un joc, a doua zi, i-am zis- Zanni, eu te-am mai urmarit, aici te-ai schimbat foarte mult.

Ești foarte simpatic. De atunci, ne mai permiteam niște glumițe. Apoi ne-am unificat, atunci am simțit să ne apropiem, mai mult el. Îmi aduc aminte de o seară, am cântat patru ore încontinuu.. Eram doar noi doi, eram lângă echipele noastre. Oamenii se pot simți bine fără să existe ceva între ei”, a spus Adelina Damian pentru wowbiz.ro.

Adelina Damian și Zanni s-au certat la Survivor

La un moment dat, cu puțin timp înainte ca Adelina să părărească competiția, apropierea dintre Adelina și Zanni l-ar fi deranjat pe Sebastian.

Starea lui Sebi s-a schimbat de la unificare. Mă așteptam la asta pentru că, Zanni, așa cum a spus-o și el, s-a apropiat puțin mai mult de Adelina. Ce transmite Adelina îl gâdilă la timpan pe Zanni. Au început să iasă firele, câte un pic, câte un pic‘, a observat Ștefan Ciuculescu.

Totuși, în ciuda aparențelor că cei doi s-ar fi apropiat, scandalul a izbucnit în carul unui consiliu de nominalizare.

Pentru că ești de câteva zile aici nu ai cum să pornești tu un show', i-a spus Zanni atunci.

Dacă căutam să devin faimoasă erau multe alte…', a fost replica Adelinei Damian atunci, moment în care a primit o replică dură din partea lui Zanni: „E joc pierdut cu tine’.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter