Logodnicul Elenei Marin de la Survivor l-a atacat dur pe Zanni: „N-a mai rămas niciun bărbat în echipă”

Publicat pe

Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor, a răbufnit după ce, în ediția de joi seară, iubita lui a izbucnit din nou în lacrimi. Acesta i-a luat apărarea într-o postare pe Instagram și a transmis un mesaj dur colegilor de echipă ai Elenei. Mai exact lui Zanni, pe care l-a jignit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Marin a izbucnit din nou în lacrimi, în ediția de joi seară a Survivor 2021. Faimoșii i-au dat numai replici dure, care au pus-o la pământ pe Elena. Concurenta a cedat în fața răutăților.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor l-a atacat dur pe Zanni: „N-a mai rămas niciun bărbat în echipă'Logodnicul Elenei Marin de la Survivor l-a atacat dur pe Zanni: „N-a mai rămas niciun bărbat în echipă'

Logodnicul Elenei, Andrei, a văzut totul la TV și a transmis un mesaj dur pentru colegii iubitei sale. Prin intermediul unui InstaStory, acesta și-a apărat logodnica și i-a criticat pe Faimoși.

Elena Marin, criticată de colegii de echipă

Situația se înrăutățește pentru Elena Marin. Faimoasa a izbucnit din nou în lacrimi, după ce colegii de echipă au criticat-o. Aceștia ar fi deranjați de atitudinea concurentei.

Sebastian, Zanni și Ștefan i-au reproșat Elenei că nu mai aduce puncte echipei și că nu îi mai face față Mariei de la Războinici.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu de la Survivor.

Citește și: Cine este Elena Marin de la Survivor.

Citește și: Cosmin Stanciu, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor:

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul:

Mai mult, Sebastian a acuzat-o că minte atunci când spune că are probleme hormonale. Faimoasa susține că din cauza acestei afecțiuni a luat kilograme în plus și nu mai poate fi la fel de rapidă pe traseu.

Toate aceste acuzații au pus-o la pământ pe Elena. Din cauza criticilor și presiunii puse pe ea, Faimoasa nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi.

Andrei îi ia apărarea Elenei Marin

Logodnicul Elenei Marin a văzut tot ce s-a întâmplat la TV și a sărit în apărarea Faimoasei. Andrei a postat un mesaj dur pe InstaStory, în care i-a criticat pe colegii de echipă ai iubitei sale.

Deși mereu au fost eliminate fetele de la Faimoși, culmea, tot n-a mai rămas niciun bărbat în echipă! Fii tare, Elena. Binele învinge întotdeauna răul!', a scris Andrei.

Tânărul a vorbit despre toată situația în care este pusă iubita sa și în cadrul emisiunii „Teo Show'. Acesta i-a luat apărarea și a susținut că Elena nu se preface absolut deloc.

Andrei spune că, fiind femeie, îi este mai greu să facă față provocărilor, mai ales că este în competiție încă de la început. Acesta este convins că majoritatea înțepăturilor au loc în momentul în care camerele sunt închise.

Sunt convins că atunci când nu sunt camere, sunt locuri sau momente când nu se filmează, iar concurenții știu asta. Atunci apar înțepături. În momentul în care sunt filmați: «Hai să o încurajăm»'.

E afectată pentru că e ironizată, imitată…așa cum am văzut mai devreme. Eu cred că Survivor îi transformă cumva în adolescenți. Ești într-o bulă și nu îți mai dai seama cum e să gândești rațional. Eu sunt extraordinar de mândru de Elena, e de 6 luni acolo și nu are răutăți', a transmis Andrei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter