Hunter Biden, fiul președintelui american, o viață scandaloasă: droguri, afaceri ilegale, amor cu soția fratelui său, dar și cu sora ei!

Publicat pe

Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden, a fost, în special pe parcursul campaniei electorale a tatălui său, punctul nevralgic. Dependent, de-a lungul timpului, de alcool, droguri și implicat atât în scandaluri sexuale, cât și financiare, „ieșirile din decor” ale lui Hunter au fost imposibil de mușamalizat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Hunter Biden, fiul mijlociu al președintelui american, a fost dintotdeauna „călcâiul lui Ahile” pentru tatăl său. Atât în timpul campaniei electorale, cât și la scurt timp după ce Joe biden a ieșit președinte, au început să iasă la iveală scheletele din dulap. Presa a scris pe larg despre dependența sa de alcool, de droguri – a fost consumator de droguri puternice, inclusiv crack -, dar și despre relația sa cu văduva fratelui său și, în paralel, și cu sora mai mare a acesteia.

Și de parcă nu ar fi fost de ajuns că a fost acuzat și de afaceri ilegale, Hunter biden s-a trezit peste noapte și tatăl copilului unei stripteuze!

Hunter Biden, fiul președintelui american, o viață scandaloasă: droguri, afaceri ilegale, amor cu soția fratelui său, dar și cu sora ei!Hunter Biden, fiul președintelui american, o viață scandaloasă: droguri, afaceri ilegale, amor cu soția fratelui său, dar și cu sora ei!

Hunter Biden s-a iubit cu văduva fratelui său

Rămas orfa la vârsta de doi ani, după un grav accident de mașină care i-a luat viața și surorii sale mai mici, Hunter Biden și-a pierdut și fratele mai mare, Beau, care a murit de o tumoare pe creier în 2015. Viața lui a avut apoi un drum foarte sinuos, fiul actualului președinte confruntându-se cu dependența de alcool și de droguri și fiind internat în centre de reabilitare nu o dată.

Hunter Biden s-a căsătorit cu Kathleen Biden, iar aceasta i-a dăruit trei copii. Din păcate, în 2016 au luat decizia de a se despărți, iar în 2017, după ce au trăit 6 luni separat, au divorțat. În documentele de divorț Kathleen și-a acuzat soțul că „a cheltuit în mod extravagant pentru propriile interese'. Iar aceste interese erau… „droguri, alcool, prostituate, cluburi de striptease și cadouri pentru femeile cu care a avut relații sexuale”.

Fratele său Beau s-a căsătorit cu Hallie în 2002, iar doi ani mai târziu a venit pe lume fiica lor Natalie. Din păcate, Beau a murit în 2015, din cauza cancerului la creier. Ulterior, Hunter și Hallie, văduva fratelui său, au devenit un cuplu, iar Joe Biden a declarat, la vremea respectivă, că le susține relația.

„Suntem cu toții norocoși că Hunter și Hallie s-au găsit unul pe celălalt, în timp ce își refăceau viața, după o asemenea tristețe. Au sprijinul meu complet și al lui Jill și suntem fericiți pentru ei', a spus el pentru Page Six, în 2017.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină:„Oare mai scap de ele?’

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:„Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…’

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la Globurile de Aur 2021 și cum a decurs gala, în pandemie.Lista completă a câștigătorilor

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

S-ar fi iubit și cu sora iubitei lui

La începutul anului 2019, Hunter Biden și Hallie s-au despărțit, fără să fi răsuflat în presă motivele acestei decizii. Recent a ieșit la iveală un detaliu incredibil. Conform Daily Mail, se pare că în perioada în care a fost cu Hallie, fiul președintelui a avut o relație și cu sora ei mai mare, Elizabeth Secundy, recent divorțată de soț. Cei doi își trimiteau mesaje hot, petreceau împreună și chiar și-a fi închiriat o casă unde se consumau momentele amoroase. Relația scandaloasă a ieșit la iveală după ce din laptopul lui Huter au fost recuperate mai multe e-mailuri. În discuțiile respective, din 2016, Hunter se ofere să o înveţe pe Secundy „cum să se masturbeze' şi face referire la lenjeria intimă pe care i-a cumpărat-o, chiar dacă în perioada aceea el se vedea cu Hallie.

„Ar trebui să facem duşuri împreună pe FaceTime în fiecare dimineaţă sau seară, te voi învăţa cum să te masturbezi. Când ajung acasă în seara asta te sun de la duş. Te iubesc!”, i-ar fi scris Hunter.

Are un copil cu o stripteuză

Între timp, la orizont s-a mai ivit un scandal… Numele lui Hunter a fost iar pe prima pagină. După ce s-a despărțit de Hallie, Hunter s-a combinat cu o stripperiță în vârstă de doar 29 de ani, care i-a făcut un copil, a cărui paternitate nu a recunoscut-o inițial. După ce Lunden roberts a cerut testul ADN, fiul președintelui a fost obligat să-și asume paternitatea fiicei sale, acum în vârstă de 3 ani. La scurt timp după aceea, în 2019, Hunter s-a însurat cu Melissa, la doar 6 zile după ce a cunoscut-o, iar cei doi au acum un băiețel în vârstă de 1 an, care a primit numele fratelui său decedat – Beau.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter