Cine este Qubra Alexandra de la Burlacul. A venit cu mama ei la emisiune

Publicat pe

Cine este Qubra Alexandra de la Burlacul? Qubra Alexandra este noua concurentă din cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. Ea a luat prin surprindere în momentul în care a apărut cu mama ei, la emisiune, pentru a-și da acordul în privința bărbatului ce i-ar putea fura inima.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Qubra Alexandra de la Burlacul? O nouă concurentă se alătură show-ului matrimonial și pare decisă să lupte, și ea, pentru inima lui Andi Constantin. Tânăra a apărut în cea de-a opta ediție a emisiunii și a luat pe toată prin surprindere cu apariția ei.

Cine este Qubra Alexandra de la Burlacul. A venit cu mama ei la emisiuneCine este Qubra Alexandra de la Burlacul. A venit cu mama ei la emisiune

Cine este Qubra Alexandra de la Burlacul

Qubra Alexandra de la Burlacul are 27 de ani și este model. Frumoasa concurentă i-a atras imediat atenția Burlacului Andi Constantin. Numai că înainte de prima întâlnire a avut de trecut un prim test, pe care a reușit, însă, să îl treacă cu brio.

Spre suprinderea tuturor, Qubra Alexandra și-a făcut apariția însoțită la cocktail party, în cea de-a opta ediție. Noua concurentă a venit cu mama ei, care a ținut neapărat să aibă o discuție cu Andi, pentru a-și da seama dacă fiice ei se potrivește sau nu cu Burlacul.

Citește și: Cine este Melissa de la Burlacul.S-a născut în Franța și e pe jumătate turcoaică

Citește și: Cine este Cristina Jașcu de la Burlacul.Este asistent medical

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Cum s-a înscris Qubra Alexandra la Burlacul

Qubra Aleaxandra a fost înscrisă chiar de mama ei la Burlacul, după ce a contactat echipa. Femeia pe nume Aylin Daniela, și-a dat acordul pentru ca fiica ei să participe la show, după ce a vorbit cu Andi Constantin. La final, cei doi au rămas cu o impresie bună unul despre celălalt. Mama concurentei este din Tulcea, dar locuiește în Turcia de aproximativ 30 de ani.

Acum, Qubra Alexandra este noua concurentă de la Burlacul, care va lupta pentru a-l cuceri pe Andi, alături de celelalte fete rămase în concurs.

Andi Constantin: „Voi alege cu creierul'

Andi Constantin își caută jumătatea anul acesta, în show-ul Burlacul de la Antena 1.

‘E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul.

Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge', a declarat Burlacul Andi Constantin.

Foto: Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter