Cum arată acum fetița cuplului Oana Mizil - Marian Vanghelie: e blondă și are ochi albaștri. Fotografie rară de familie

Publicat pe

Oana Mizil și Marian Vanghelie au împreună o fetiță pe nume Maria. Chiar dacă au devenit părinți târziu, la 42 și respectiv 50 de ani, cei doi sunt extrem de încântați de viața de familie și se potrivesc perfect în rolul de părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fetița celor doi a împlinit recent vârstă de 3 ani şi jumătate și împreună cu mama sa, a participat la o ședință foto. Oana Mizil se simte extrem de bine în rolul de mamă și simte că micuța Maria le-a întregit familia.

Casa lui Marian Vanghelie a fost spartă. Hoții i-au furat fostului primar de sector, mai multe ceasuri și bijuterii

Fiindcă vrea să păstreze vii amintirile cu fiica sa, Oana Mizil a organizat recent o şedinţă foto profesionistă, iar pozele au fost puse pe Facebook şi admirate de toţi internauţii, care au lăsat comentarii apreciative, fiind surprinși de cât de frumoasă este micuța.

Marian Vanghelie și Oana Mizil, într-o ședință foto alături de fiica lor

Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc', a spus Oana Mizil pentru Click! la sfârșitul anului trecut.

Cum arată acum fetița cuplului Oana Mizil - Marian Vanghelie: e blondă și are ochi albaștri. Fotografie rară de familieCum arată acum fetița cuplului Oana Mizil - Marian Vanghelie: e blondă și are ochi albaștri. Fotografie rară de familie

Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză, aleargă, ştie animalele, culorile în engleză. Totul se învârte în jurul ei. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult. Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate' a spus și Marian Vanghelie, potrivit sursei citate.

Acum 5 ani toamna ne aducea cel mai de preț dar, născut din dragoste sinceră, adevărată. La mulți ani, micuța noastră Maria! Ești puterea din fiecare zi! Să îți dea Dumnezeu o viață fericită, noi îți vom fi mereu aproape, o promisiune care rămâne scrisă aici și întotdeauna în sufletele noastre! ❤️ Te iubim!#LaMultiAniMaria #PortretdeFamilie #MarianVanghelie #UnitiPutem #CuliseleUneiFamiliiFericite #SuntOM', a scris Oana alături de fotografia cu familia ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter