Casa lui Marian Vanghelie a fost spartă. Hoții i-au furat fostului primar de sector, mai multe ceasuri și bijuterii

Publicat pe

Casa fostului primar al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, aflată în zona Ghermănești, comuna Snagov, a fost spartă de hoți.

Casa lui Marian Vanghelie a fost spartă. Hoții i-au furat fostului primar de sector, mai multe ceasuri și bijuteriiCasa lui Marian Vanghelie a fost spartă. Hoții i-au furat fostului primar de sector, mai multe ceasuri și bijuterii

Hoții au furat din casa lui Marian Vanghelie câteva ceasuri, bijuterii și un tablou de valoare, al pictorului Gheorghe Petrașcu, potrivit evz.ro, citat de Libertatea.

Incidentul a avut loc acum două săptămâni, dar a apărut acum în presă. Furtul a avut loc în cursul zilei, când familia lui Vanghelie nu era acasă. Polițiștii ilfoveni au demarat ancheta, dar până acum nu au reușit să dea de urma infractorilor.

Deocamdată, oamenii legii au obținut imagini de pe mai multe camere de supraveghere, montate de unii locuitori pe casele lor. Modul și ora la care s-a produs spargerea arată că hoții au supravegheat casa și au observat obiceiurile familiei lui Vanghelie, a notat sursa menționată, citând surse din Poliție.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter