Ordinul de restricție pe numele iubitului croat a expirat. Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața judecătorilor

Publicat pe

Ordinul de restricție emis pe numele iubitului croat al Danielei Crudu a expirat. Fosta asistentă TV nu s-a prezentat în fața judecătorilor.

Ordinul de restricție pe numele iubitului croat a expirat. Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața judecătorilorOrdinul de restricție pe numele iubitului croat a expirat. Daniela Crudu nu s-a prezentat în fața judecătorilor

Procurorii au solicitat prelungirea ordinului de restricție pe numele lui Seco Dubravko, după ce aceasta a fost bătută cu bestialitate în weekend. Ordinul de restricție a expirat după cinci zile, întrucât Daniela Crudu a refuzat să se prezinte în fața judecătorilor, scrie spynews.ro.

Citește și: Catălin Botezatu, sfat pentru Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit:”Când se ajunge la mutilare, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunți la tot”

Daniela Crudu a fost bătută duminică de iubit și chiar dacă bruneta nu a vrut să depună plângere, s-a emis un ordin de restricție după ce autoritățile s-au autosesizat în acest caz. Ea a fost nevoită să completeze un formular de risc, iar ordinul de restricție a fost valabil 5 zile. 

Daniela Crudu a trecut prin momente șocante în acest weekend, după ce a fost bătută de partner. Ea a fost chiar nevoită să alerge desculță prin zăpadă pentru a scăpa de mânia iubitului croat.

Citește și: Poezia compusă de Flick pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută, a stârnit reacții neașteptate.„Mi-am pierdut controlul, mi-ai mâncat ficații'

De ce nu a depus Daniela Crudu plângere împotriva iubitului

În urma informațiile apărute în presă, iubitul Danielei Crudu ar fi bătut-o din cauza banilor, însă Ana, sora Danielei Crudu, a venit cu o altă versiune. A menționat că motivul pentru care s-ar fi ajuns la bătaie ar fi fost gelozia.

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!, a declarat Ana Crudu.

Citește și: Mesajul tranșant al lui Virgil Ianțu, după ce Daniela Crudu a fost bătută.„ Pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică…'

Motivul pentru care fosta asistentă TV nu a depus încă plângere la poliție a fost expus tot de sora sa, Ana Crudu: „Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine', a declarat Ana Crudu, potrivit impact.ro.

Daniela Crudu se recuperează în casa tatălui și a decis să-și închidă conturile de pe rețelele de socializare pentru o perioadă.

Citește și: Cum se simte Daniela Crudu.Tatăl ei oferă noi informații: „Toate merg spre…”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter