Poezia compusă de Flick pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută, a stârnit reacții neașteptate. „Mi-am pierdut controlul, mi-ai mâncat ficații”

Publicat pe

La câteva zile după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit, Flick a compus o poezie în stilu-i characteristic, cu umor, dar care conține și o morală de care multe femei ar trebui să țină cont.

Poezia compusă de Flick pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută, a stârnit reacții neașteptate. „Mi-am pierdut controlul, mi-ai mâncat ficații'Poezia compusă de Flick pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută, a stârnit reacții neașteptate. „Mi-am pierdut controlul, mi-ai mâncat ficații'

Versurile au stârnit reacții neașteptate în rândul prietenilor virtuali. Mulți l-au felicitat pe Flick pentru idee:

„Orologiu sună 1 și jumate’,
Pe Cruduța noastră, oare cine-o bate?
Eu sunt Danielo, scumpul tău iubit.
Eu și gelozia m-a înnebunit.
Mă apucă dracii când iți scriu bărbații, 
Mi-am pierdut controlul, mi-ai mâncat ficații. 
Ce spui tu străine, că eu sunt cuminte, 
Îmi scriau bărbații la fel și înainte'

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei. Vedeta a sunat la 112 în la ora 5 dimineața, duminică.

Crudu le-a spus polițiștilor care au sosit la fața locului că a fost bătută crunt de iubitul ei. Autoritățile au deschis un dosar pe numele bărbatului, iar bruneta a fost dusă la spital pentru îngrijiri. 

Dan Capatos, a povestit ce mărturisiri i-a făcut vedeta. Daniela Crudu a făcut primele declarații despre coșmarul prin care a trecut în urmă cu câteva zile.

Dan Capatos a povestit la Xtra Night Show ce i-a zis Daniela Crudu. Se pare că situația este mai gravă decât ne-am fi imaginat. „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge’, i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter