Bogdan Vlădău a fost eliminat de la Survivor: "Nu mă așteptam la asta. Mi-aș fi dorit să mai rămân"

Publicat pe

Bogdan Vlădău părăsește competiția Survivor România, după voturile telespectatorilor. Elena Ionescu și Asiana Peng, care erau propuse pentru eliminare, își continuă drumul în cadrul concursului.

Bogdan Vlădău a fost eliminat de la Survivor: "Nu mă așteptam la asta. Mi-aș fi dorit să mai rămân"Bogdan Vlădău a fost eliminat de la Survivor: "Nu mă așteptam la asta. Mi-aș fi dorit să mai rămân"

Chiar dacă a încercat din răsputeri să rămână în competitția sportivă și să își depășească în continuare limitele, Bogdan Vlădău pleacă de la Survivor România, scrie click.ro.

„Sincer nu mă așteptam la asta, dar erau 33,3% șanse, putea fi oricare dintre noi. Mă bucur foarte mult că mi-am găsit curajul să particip la așa ceva, având în vedere condițiile. Mi-aș fi dorit să mai rămân, mai ales pentru unii dintre colegii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni care ar merita titlul de Survivor oricând, și aici mă refer la Mihai și la Cezar”, a declarat Bogdan Vlădău după eliminarea de la Survivor.

Citește și: Andrei Duban reacționează după ce a aflat că Grațiela doarme în brațele lui Bogdan Vlădău: „Ea vrea să mai aducă un pic de…”

Chiar dacă în ultimele săptămani s-au înregistrat tensiuni, mai ales între Bogdan Vlădău și Elena Ionescu, la plecare Faimosul a plecat cu fruntea sus, citând două versuri din „Scrisoarea a III-a” a lui Mihai Eminescu: „Bucuroși le-om duce toate/ De e pace, de-i război”.

Soția lui Bogdan Vlădău: „Este o fire puternică”

Când a aflat că soțul ei este propus spre eliminare, Gina Chirilă, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ținut să precizeze că Vlădău este un om important în echipă și poate promite mult, având performanțe sportive.

În ceea ce privește nominalizarea lui Bogdan, de a părăsi «Survivor România», nu mi se pare o decizie strategică pentru că îl cunosc foarte bine, este un bărbat foarte puternic, atât fizic, cât și psihic. Este un om important în echipă, poate dovedi mult și are performanțe sportive. Într-adevăr, a avut o săptămâna mai puțîn productivă la jocuri, dar cred că el promite mult. Este o fire puternică și va demonstra asta pe viitor, dacă nu va fi eliminat!', a menționat Gina Chirilă despre soțul său.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Cine este Gina Chirilă, de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Soția lui Bogdan Vlădău arată fabulos și este însărcinată în 4 luni

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter