Andrei Duban reacționează după ce a aflat că Grațiela doarme în brațele lui Bogdan Vlădău: "Ea vrea să mai aducă un pic de..."

Publicat pe

Elena Ionescu a dezvăluit în cadrul ultimei ediții Survivor România că Grațiela Duban este protejată de băieți și că doarme în brațele lui Bogdan Vlădău. Reacția lui Andrei Duban nu a întârziat să vină la Fan Arena.

Andrei Duban reacționează după ce a aflat că Grațiela doarme în brațele lui Bogdan Vlădău: "Ea vrea să mai aducă un pic de..."Andrei Duban reacționează după ce a aflat că Grațiela doarme în brațele lui Bogdan Vlădău: "Ea vrea să mai aducă un pic de..."

Andrei Duban a comentat cu simțul umorului caracateristic declarațiile Elenei Ionescu, ce o vizează pe soția sa, scrie wowbiz.ro.

Andrei Duban nu vede niciun pericol și spune chiar că nu și-ar dori ca Bogdan Vlădău să plece din emisiune.

Citește și: Elena Ionescu, revoltată după ce a fost marginalizată de Faimoși la Survivor: „Pentru că nu sunt în grațiile băieților precum Grațiela Duban și că nu dorm noaptea lângă ei?”

'Când vezi că nu găsești același 'vibe' alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară', a precizat Andrei Duban.

Gina Chirilă, reacție neașteptată pe Internet

Recent, un internaut i-a pus Ginei următoarea întrebare: „Bogdan este mult prea bătrân pentru tine, ce ai văzut la el?’. Răspusul Ginei nu a întârziat să apară și a fost unul pe măsură.

„Sincer, uite, că mi-ai trimis mesajul ăsta, cred ca o să şi divorțăm, pentru că ai mare dreptate. Nu ştiu, nu ştiu ce în capul meu… Băi, oameni buni, reveniți-vă!’, a spus Gina Chirilă pe un ton serios, iar afirmaţia din final a făcut-o cu zâmbetul pe buze.

Elena Ionescu spune tot despre Grațiela Duban

Elena Ionescu s-a arătat extrem de nemulțumită de faptul că, deși Grațiela Duban este mai slabă pe trasee, ea este protejată de băieți și astfel nu ajunge deloc să fie propusă spre eliminare.

„Cel mai urât mi se pare că Grațiela, în toată ecuația asta, nu a zis absolut nimic și a încercat cumva să zâmbească și să spună colegilor că asta este, să nu se mai discute despre povestea asta, despre cine alege, cum alege, pentru că nu vrea să fie nimeni influențat, pentru că-i convine ei situația.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit misterul legat de Survivor România.Vedeta a confirmat ceea ce mulți bănuiau. „Ne spălam în mare’

Eu am încercat să înțeleg și să-i dau credibilitate (n.red Grațielei), și să cred că va fi un om corect (…) de fiecare data sunt scoasă la bătaie, pentru ce? Pentru că nu sunt în grațiile băieților și că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe? (…) Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat', i-a spus Elena Ionescu colegei sale de la Survivor, Asiana Peng.

Sursa foto: Instagram, Captura Kanal D

Citește și: Reacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat.Grațiela Duban e foarte apropiată de Ghiță la Survivor

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter