Cine este Gina Chirilă, de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Soția lui Bogdan Vlădău arată fabulos și este însărcinată în 4 luni

Publicat pe

Gina Chirilă este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul nostru și, împreună cu Bogdan Vlădău, formează unul din cele mai sexy cupluri. Modelul va participa la 'Bravo, ai stil! Celebrities', având o experiență de 6 ani în modă. Gina a acceptat provocarea într-o perioadă extrem de emoționanță, dar și grea: în câteva luni va deveni mamă.

Gina Chirilă a devenit cunoscută publicului ca model internațional și, apoi, drept soția unui alt manechin de la noi, Bogdan Vlădău. Gina a acceptat provocarea 'Bravo, ai stil! Celebrities' și se bazează pe experiența sa în modă în faimoasa competiție, unva va înfrunta alte vedete.

Cine e Gina Chirilă, de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Gina de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' este una dintre cele mai apreciate modele, atât în România, cât și în afară. Frumoasă vedetă este și antreprenor, lansându-și anul acesta un brand de haine.

'Această competiţie reprezintă o provocare pentru mine! Dar având în vedere că am lucrat în domeniul modei timp de 6 ani, în țară, și în străinătate, tind să cred că aș avea câteva cunoștiințe în domeniu! Sunt aici că să învăț mai mult și să dobândesc și experiență unui show de televiziune', spune Gina Ghirilă.

Gina și Bogdan Vlădău vor avea o fetiță, iar emoțiile și bucuria sunt foarte mari pentru amândoi.

'Sunt însărcinată, nu îmi ascund burtica de gravidă. Dar am ales să fiu discretă, nu am vrut să vorbesc despre acest lucru până în acest moment. Suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 4 luni și 2 săptămâni, burtica este mică, nu o ascund. Nu m-am îngrășat, nu mănânc cât pentru doi, nu este o lege. Am avut o sarcină un pic grea, la început, din cauza stărilor de rău specific, însă acum totul decurge perfect. Va fi o dublă provocare pentru mine, în postura de concurenta la 'Bravo, ai stil! Celebrities' pentru că sunt însărcinată și vreau să demonstrez că poți avea stil în orice situație', a declarat blondina pentru Kfetele.ro.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmărit la Kanal D, de miercuri până sâmbătă, începând cu orele 22:00.

Foto: Instagram

Citește și: Cine este Raluca Tănase de la 'Bravo, ai stil! Celebrities': „Sunt o persoană care nu renunţă ușor!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter