Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020. Soţia lui Duban nu se teme de jungla tropicală, ci de ...

Publicat pe

Graţiela Teohari Duban este una dintre concurentele de la Survivor România 2020! Actriţă de meserie, soţia lui Andrei Duban nu se teme de dificultăţile pe care le va întâlni în jungla tropicală. Graţiela Duban merge în Republica Dominicană pentru a-şi testa limitele, însă cel mai greu la Survivor România 2020 îi va fi să facă faţă dorului de cei dragi.

Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020. Soţia lui Duban nu se teme de jungla tropicală, ci de ...Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020. Soţia lui Duban nu se teme de jungla tropicală, ci de ...

Graţiela Teohari Duban este actriţă, a evoluat în reality show-uri, ca invitat într-o serie de emisiuni, precum şi în spoturi publicitare. Scena teatrului „Tony Bulandra din Târgovişte a fost locul unde Graţiela Teohari Duban s-a afirmat ca actriţă după ce a terminat Facultatea de Actorie, dar a interpretat şi roluri în mai multe producţii de lungmetraj: „La bani, la cap, la oase, „Cafea foarte dulce, „Rămâi cu mine.

Graţiela Teohari Duban de la Survivor România 2020 a jucat, de asemenea, în seriale precum „17, „Viaţă în 3, „Un pas înainte. Graţiela este soţia actorului Andrei Duban şi împreună au un băieţel, Armin, în vârstă de şapte ani.

În prezent, Graţiela Teohari Duban, concurent Survivor România 2020, e actor la Teatrul pentru copii „Ion Creangă din Bucureşti şi colaborează cu teatrul „Avangardia, unde joacă alături de soţul ei în piesa „Iubito, îţi rămân dator'.  

„Toleranţa şi răbdarea sunt calităţile care îmi vor fi aliate în această competiţie. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conştientă că nu va fi uşor şi vreau să demonstrez că pot face faţă chiar şi în condiţiile foarte dificile din Republica Dominicană', a declarat Graţiela Teohari Duban, concurent Survivor 2020.

Cine sunt vedetele de la Survivor România 2020, de la Kanal D

Au fost anunțate cele 9 vedete care vor pleca în Republica Dominicană, la Survivor România. Este vorba despre cântăreaţa Ruby, actorul Augustin Viziru, boxerul Cezar Juratoni, gimnasta Asiana Peng, modelul Bogdan Vlădău, fotbalistul Mihai Onicaş, Cristina Şişcanu, cântăreţul Lino Golden şi actriţa Graţiela Teohari Duban.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter