Nicole Kidman, dezvăluiri neașteptate despre viața alături de Tom Cruise! Ce le-a distrus căsnicia: "Nu puteam să îmi valorific potenţialul sexual"

Publicat pe

Nicole Kidman și Tom Cruise au fost căsătoriți în perioada 1990-2001, dar, deși toată lumea îi vedea împreună, cuplul lor nu a rezistat. Iată ce dezvăluiri face actrița la aproape 20 de ani de la despărțirea de soțul ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Kidman și Tom Cruise au fost ceea ce se cheamă The dream team, cei doi actori formând cuplul perfect atât pe marele ecran, cât și în viața reală. Din păcate, după 11 ani de mariaj, în care au înfiat și doi copii, drumurile lor s-au despărțit. Paradoxal, ulterior, cei doi au devenit părinți pe cale naturală, în alte mariaje, Tom având o fetiță cu actrița Katie Holmes, iar Nicole două fiice cu Keith Urban.

Filmul Eyes Wide Shut le-a stricat căsnicia lui Nicole Kidman și Tom Cruise?

În 1999, cu doi ani înainte de a divorța, Nicole Kidman și Tom Cruise jucau împreună în iconicul thriller erotic Eyes Wide Shut. Ulterior s-a speculat că acesta ar fi fost și unul dintre motivele care au dus la destrămarea căsniciei lor, chiar dacă cei doi au negat.

În film, cei doi actori interpretau un cuplu cu probleme de infidelitate, însă Nicole Kidman a subliniat că nu a existat nicio legătură între roluri și viața lor sentimantală. De altfel, într-un interviu pentru The New York Times, actrița a mărturisit recent că, în acea perioadă, ea și Tom aveau o căsnicie fericită și chiar se distrau împreună la curse de karting, în zorii zilei, după ce se terminau filmările.

Citește și: Stefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie: „Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

'Eram fericiți în căsnicie la acel moment. Obișnuiam să mergem la curse de karting după acele scene. Închiriam un loc și mergeam la curse la 3 dimineața. Nu știu ce altceva să spun. Poate nu am abilitatea să mă uit în timp și să disec ceea ce s-a întâmplat. Sau nu vreau să fac asta', a mărturisit actrița.

E greu de spus totuși în ce măsură Nicole Kidman și Tom Cruise au fost fericiți, dat fiind că actrița, care era extrem de tânără atunci când s-a căsătorit, a admis că nu aveau o viață socială spectaculoasă…

„Pentru că m-am măritat la 23 de ani, nu prea mergeam la petreceri, nu prea ieșeam cu prietenii în oraș. Stăteam acasă în marea parte a timpului. La 25 de ani, am avut primul nostru copil – aveam o familie. Așa că sensul vieții mele era: muncă sau acasă”, a mai spus actrița.

Tom Cruise, o dezamăgire…

În 2012 însă, Nicole Kidman spunea lucrurilor pe nume, într-un interviu în care s-a confesat cu privire la actualul, dar și la fostul mariaj, iar Tom Cruise, în mod neașteptat, a pierdut multe puncte…

„Am avut mare noroc că l-am întâlnit pe actualul meu soţ Keith Urban pentru că mi-a dat încrederea în mine şi în feminitatea mea. Mariajul cu Tom nu a fost unul foarte pozitiv. Iar la capitolul viaţă sexuală, abia acum înţeleg ce înseamnă să faci dragoste”, declara actriţa, atunci în vârstă de 45 de ani, pentru RadarOnline.

„Cu Tom nu puteam să mă manifest şi să îmi valorific potenţialul sexual, însă acum simt că renasc”, a mai menționat Nicole.

Citește și: Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav: „Virușii mi i-am imaginat ca pe nişte…”

Foto: Hepta


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter