Drama cântăreței Elena Pripas. A fost bătută și umilită de soț, timp de 12 ani: "Țineam copilul în brațe ca să nu mă bată așa de tare"

Publicat pe

Clipe de coșmar pentru interpreta de muzică populară Elena Pripas. A trăit timp de 12 ani un calvar alături de soțul ei, bărbatul care ar fi trebuit să o sprijine și să o înțeleagă. Artista susține că a fost bătută și umilită, povestit în detaliu ce i s-a întâmplat vreme de mai bine de un deceniu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Pripas a avut o căsnicie de coșmar. S-a căsătorit de tânără, îndrăgostită, cu speranța că va trăi cele mai frumoase clipe din viața ei alături de alesul inimii sale. Lucrurile, însă, au luat o întorsătură total neașteptată și ceea ce trebuia să fie un vis frumos s-a transformat rapid într-un coșmar.

Drama cântăreței Elena Pripas. A fost bătută și umilită de soț, timp de 12 ani: "Țineam copilul în brațe ca să nu mă bată așa de tare"Drama cântăreței Elena Pripas. A fost bătută și umilită de soț, timp de 12 ani: "Țineam copilul în brațe ca să nu mă bată așa de tare"

Elena Pripas: Mi-a dat o palmă, fiind însărcinată'

Elena Pripas provenea dintr-o familie care nu avea posibilități materiale, astfel că artista s-a mutat la acel moment în casa partenerului său. Problemele, alimentate de rudele bărbatului, au început în momentul în care și-au dat seama că ea nu va veni și cu o zestre. A fost umilită și is-a luat chiar și patul, drept „pedeapsă' că nu „i se dă nimic'.

„Mi-a dat o palmă, fiind însărcinată. Am zis că mă duc la poliție. M-a luat iar la bătaie. (…) În momentul în care m-am mutat la el, mi-a oferit un pat. În momentul în care a văzut că nu îmi dă nimic, a luat patul. (…)', a povestit Elena Pripas la Acces Direct.

Citește și: Laurette a uitat scandalul de la hotel, când a fost bătută.A plecat la Paris cu logodnicul fotbalist

Citește și: Gabriela Cristoiu, bătută crunt de iubitul ei:„Am căzut lată pe jos…' Are fața tumefiată

Citește și: A fost Fulgy la reabilitare sau nu?„Am avut depresii, am meditat'

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Elena Pripas, bătută de soț: „A început scandalul, balamucul'

Elena Pripas și-a continuat povestea, precizând că la un moment dat a decis să plece să locuiască cu chirie. Nu a durta foarte mult, însă, căci au ănceput bătăile. Mai mult, ea a precizat că soțul ei ar fi colaborat mult cu mama lui.

Am plecat la un moment dat, m-am dus cu chirie vizavi. Am stat cam o lună și ceva, dar râdea lumea. A început scandalul, balamucul, bătăile. El doar cu mama lui colabora. Când venea de acolo, de la poartă simțeam, nu știam unde să mă pitesc', a mai spus Elena Pripas.

Elena Pripas: „Mă bătea din orice'

Artista a primit o palmă nu doar în perioadă în care era însărcinată, ci și după ce a născut o fetiță. Inițial, era învinuită că nu a făcut un băiat, însă apoi era bătută din orice. Bărbatul era extrem de nervos, iar una dintre strategiile femeii era de a lua copilul în brațe pentru a nu mai fi bătută.

„El își dorea băiat, din fericire pentru mine a ieșit fetiță. Nu venea la spital din cauza asta. (…) El mă bătea din orice. Nu era o regulă. Mă bătea că voia el. El e nervos din fire, deci nervos și treaz, nu doar beat. (…) Uneori luam copilul în brațe, știam că mă bătea, dar nu așa de tare. Țineam copilul în brațe pentru că nu ma mai bătea așa de tare', a mai transmis Elena Pripas, care mult timp a fost terorizată.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter