(P) Buzdu, Morar, Emma și Tea s-au bucurat de un weekend de poveste în RADIOAVENTURA ZU

Publicat pe

RADIOAVENTURA continuă. Turul României în Autorulota ZU a poposit în Oradea și Timișoara în weekend-ul ce a trecut. Ce-a de-a șasea zi i-a găsit pe matinalii Morning ZU în Oradea, oraș pe care-l consideră a doua casă.  

„Bună dimineața din Oradea! Este a șasea zi în RADIOAVENTURA. Sub un cer senin, am pus cele două autorulote ZU și așteptăm Oradea să o facem „Mare'!. Acesta a fost mesajul cu care Mihai Morar a deschis o nouă ediție de Morning ZU în RADIOAVENTURA.

La 07:00, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea i-au chemat pe orădeni în Piața Ferdinand. Nici de data aceasta, locuitorii din Orașul Faptelor Bune, ediția 2019, nu i-au dezamăgit.

Așa cum doar ei știu să o facă, oamenii din Oradea au „scris' o poveste despre emoție la cele mai înalte cote. „Oradea, te iubim! Orădeni, vă multZUmim! Sperăm să ne revedem la o nouă ediție de Orașul Faptelor Bune!', și-au încheiat ZUper DJ-ii vizita la Oradea, de unde au plecat înspre Timișoara.

„Bună seara, Timișoaraaa! Ești gata să scriem din nou istorie?'

Orașul de pe Bega a fost „gazda' Radio ZU în weekend-ul dintre cele două săptămâni de RADIOAVENTURĂ. După revelionul online, după atâta #MuzicaAia live pe Facebook, Morar, Emma, Tea și Buzdugan au pus în bagaj un mix special de la DJ Razz și l-au adus în Timișoara. Petrecerea cu #MuzicaAia s-a ținut „La Căpițe', iar DJ-ii ZU au fost întâmpinați de oameni puși pe distracție, pe dans și pe voie bună. 

  „Asta-i #MuzicaAia! Timișoara, hai sa facem cea mai mare petrecere cu #MuzicaAia! Este o petrecere online și offline. Ne-ati lipsit, ne-a lipsit îmbrățișarea cu voi. Radio ZU e un radio născut din întâlnirea oamenilor cu alți oameni. Din întâlnirile reale. Și ne bucurăm că suntem din nou oameni între oameni!', așa a dechis DJ Mori petrecerea care a ținut până aproape de zorii zilei. 

Povestea continuă. Radio ZU merge mai departe, iar ziua de luni îl găsește la Craiova, acolo de unde difuzează cel de-al 6-lea Morning ZU din Turul României cu Autorulota ZU.

RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RT TAX – consiliere în rambursarea taxelor din străinătate ( RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate / RT TAX – în sprijinul românilor care lucrează în străinăte). Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliu RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări.', declară reprezentanții companiei.

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RT TAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio) și pe ZU TV. De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU' este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. 

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter