Mia Khalifa, fosta actriță de filme pentru adulți, divorțează: "Fără regrete"

Publicat pe

Mia Khalifa, fosta actriță de filme pentru adulți, divorțează după un an de la nuntă. Mia Khalifa și Robert Sandberg au mers la terapeut, dar se pare că nimic nu le mai poate salva căsnicia, iar cea mai bună decizie pentru amândoi ar fi să pună punct mariajului. „Fără regrete!”, după cum spune actrița XXX.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mia Khalifa și Robert Sandberg au fost împreună mai mulți ani înainte de a se logodi în 2019. Nunta fastuoasă era programată în vara lui 2020, însă din cauza pandemiei au decis să renunțe la petrecere și au făcut o ceremonie discretă, acasă, în care și-au spus jurămintele. Doar că iubirea promisă până când „moartea ne va despărți” a mai durat un an, iar acum cuplul anunță despărțirea.

Mia Khalifa, fosta actriță de filme pentru adulți, divorțează: "Fără regrete"Mia Khalifa, fosta actriță de filme pentru adulți, divorțează: "Fără regrete"

„Putem spune cu încredere că am încercat din răsputeri să facem această căsnicie să funcționeze, însă după aproape un an de terapie și eforturi, ne despărțim știind că avem un prieten pe viață unul în celălalt, și că am încercat.

Vom avea întotdeauna dragoste unul pentru celălalt și respect, deoarece știm că nu a existat un incident izolat care a dus la despărțirea noastră, însă, un cumul a mai multe diferențe de nerezolvat, fundamentale, pentru care nimeni nu poate fi învinuit.

Citește și: Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Giani Kiriță s-a împăcat cu fosta iubită.Femeia este de vârstă apropiată cu fiica lui

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:„Am intrat în depresie, nu puteam să…’/ EXCLUSIV

Încheiem acest capitol fără regrete, urmând să începem amândoi pe cont propriu, separat, însă conectați printr-o familie incredibilă, prieteni și dragostea pentru căinii noștri.

A durat mult, însă suntem mândri că ne-am acordat timpul necesar, și putem pleca spunând că dat ce am avut mai bun', a scris Mia Kalifa, pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, însă, cei doi au sărbătorit recent doi ani de la logodnă, în data de 11 iunie. Atunci, Mia Khalifa scria pe social media cât de mult îl iubește pe bărbatul de lângă ea.

Câți bani a făcut Mia Khalifa în industria filmelor pentru adulți

Mia Khalifa este cunoscută drept una dintre cele mai faimoase actrițe din filmele pentru adulți, dar puțini știu că ea a stat în domeniu doar câteva luni. În toată cariera sa, Mia Khalifa a reușit să facă aproximativ 12.000 de dolari.

„Credința greșită este că am făcut milioane și milioane din drepturile reziduale pentru munca depusă. Nimic mai fals. În realitate, am făcut în jur de 12.000 de dolari în total, în toată cariera mea în industrie. Mi-era aproape imposibil să duc o viață normală', a scris Mia Khalifa, potrivit cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter