Smiley a împlinit azi 38 de ani! „Am cea mai frumoasă copilă din Univers și iubita visurilor”

Publicat pe

Smiley a împlinit azi 38 de ani! Artistul traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Are o familie frumoasă, iar viața profesională a fost întotdeauna în ascensiune. Astăzi, artistul a postat un mesaj plin de emoție pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Smiley sărbătorește, astăzi, împlinirea a 38 de ani! Artistul are inima plină de bucurie, mai ales de când a devenit pentru prima dată tată. Alături de Gina Pistol și Josephine, Smiley are o familie frumoasă și este un bărbat împlinit.

Smiley a împlinit azi 38 de ani! „Am cea mai frumoasă copilă din Univers și iubita visurilor'Smiley a împlinit azi 38 de ani! „Am cea mai frumoasă copilă din Univers și iubita visurilor'

Smiley a împlinit 38 de ani!

Smiley are un motiv de bucurie în plus, astăzi. Artistul a împlinit 38 de ani și, cu această ocazie, a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

Celebrul cântăreț a vorbit despre ce înseamnă viața lui acum și a mărturisit că are toate motivele din lume să fie fericit. Și bineînțeles că sursele principale de bucurie și iubire din viața lui le reprezinta Gina Pistol și micuța Josephine Ana.

„Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheița muzicii vieții mele: Am 38 de ani și iubesc muzica și poveștile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam că până la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipă…'

Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că dacă mâine aș redeveni copilul de ieri viața mea ar arăta tot așa…', a scris Smiley pe Instagram.

Citește și: Cum s-a schimbat Smiley de când a devenit tată:

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:

Citește și: Adela Popescu, despre bebelușul născut acum două săptămâni:

Citește și: Cine este Oana Mizil.

Smiley: „Am cea mai frumoasă copilă din Univers'

Și cum toți îl știm ca fiind unul dintre cei mai pozitivi oameni, Smiley este extrem de recunoscător pentru tot ce are și pentru tot ce i-a oferit viața. În final, artistul transmite că ar trebui să ne bucurăm cu toții de ceea ce primim fără să cerem.

Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai buna prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley…'

Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față… E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucuram de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!', a mai scris Smiley.

O mulțime de mesaje pentru Smiley

Smiley a primit o mulțime de mesaje de la oamenii care țin la el și le-a redistribuit pe InstaStories. De la vedete și fani până la case de producție, cu toții i-au transmis câte un mesaj celebrului cântăreț.

Raluka a fost una dintre vedetele care au postat un InstaStory în cinstea lui Smiley. Aceasta a publicat un videoclip în care apare alături de artist și mesajul „Happy birthday'.

Și Marius Moga i-a transmis „La mulți ani!' lui Smiley. Compozitorul a publicat o fotografie veche în care apare alături de artist. De asemenea, și Delia i-a transmis același mesaj lui Smiley.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter