(P) 5 lucruri pe care să le știi despre cărucioarele 3 în 1

Publicat pe

Ai nevoie să alegi dintr-o gamă largă de carucioare 3 in 1, însă deocamdată nu știi care sunt elementele pe care să le iei în considerare, pentru a face o investiție optimă? 

Citind rândurile de mai jos descoperi cele mai importante aspecte, care contează în privința cărucioarelor și la ce ar trebui să fii atentă pentru a-i oferi bebelușului condiții excelente!

Cărucioare 3 în 1: ce elemente au în componența lor?

Despre cărucioarele 3 în 1 trebuie să știi că sunt formate din 3 elemente principale, care îți vin în ajutor mai ales în primul an de viață al copilului:

·        landou – îl poți utiliza pentru a adormi bebelușul atunci când acesta încă nu are suficientă putere pentru a sta în funduleț. Realizat din materiale de calitate, care nu irită pielea celui mic, landoul este ușor de manevrat, iar atunci când este nevoie, îl poți spăla;

·        scoică – poate ține locul scaunului auto și îl poți introduce foarte ușor în mașină. Ai grijă, însă: cuplează atent centurile de siguranță, pentru ca bebelușul să fie ferit de orice pericol;

·        cărucior sport – îți este la îndemână atunci când vrei să pleci la plimbare împreună cu bebelușul tău. Mai mult, îl poți lua și în concediu, dacă se pliază, iar astfel îți ușurezi munca.

Sistemul de siguranță

Sistemul de siguranță se referă la centurile pe care le poți folosi pentru a ține bebelușul în condiții optime atunci când pleci la drum. Atât căruciorul sport, cât și scoica au centuri de siguranță, iar cele mai bune modele sunt cele care se prind în minimum 3 puncte. În același timp, este recomandat să verifici dacă centurile au burete în zonele de contact: umeri și piept. De ce? În cazul unui impact, centurile nu vor pune prea multă presiune asupra celui mic.

Nu uita să verifici și tipurile de frâne cu care sunt prevăzute cărucioarele sport: acestea pot fi de mână, de picior sau și de mână și de picior. Ideal este să te orientezi către ambele tipuri de frâne, pentru a putea să acționezi cel puțin una dintre ele atunci când este nevoie.

Verifică materialele din care sunt realizate cărucioarele

Un alt aspect esențial, la care este bine să ai grijă este referitor la materialele folosite pentru cărucioarele 3 în 1. De exemplu, cadrul pentru căruciorul sport trebuie să fie din aluminiu, întrucât acest material este rezistent. Mânerele sunt realizate de obicei din polipropilena de calitate, iar învelișul scoicii, al landoului și al căruciorului sport din materiale textile impermeabile. Mai mult, este bine să iei în considerare și faptul că materialele textile sunt ușor de spălat, așa că îi vei asigura bebelușului un mediu curat!

Finisaje

Printre elementele cărora mai este indicat să le oferi o atenție deosebită se numără și finisajele. Bebelușul nu trebuie să aibă ocazia să se lovească în nimic: mânerele trebuie să fie bine rotunjite, la fel ca și bara de protecție de la căruciorul sport.

Gama cromatică

Nu în ultimul rând, gama cromatică este și ea importantă. Dacă ai o fetiță, atunci poți alege un cărucior roz sau roșu, însă dacă ai băiat, cărucioarele albaste, verzi, negre sau gri sunt excelente!

Accesând CarucioareDeCopii.ro vei găși o gamă extrem de largă de carucioare pentru copii din care poți alege. Verifică sistemul de siguranță, materialele din care sunt realizate cărucioarele, dar și gama cromatică, iar astfel îți vei ușura munca în primele luni de viață ale celui mic!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter