Cum s-a schimbat Smiley de când a devenit tată: „Schimb scutece, legăn copilul”

Publicat pe

Smiley simte altfel fericirea de când a devenit tătic! Deși i s-a schimbat radical viața, artistul nu poate decât să se bucure de prezența lui Josephine Ana. Micuța le face viața mult mai frumoasă Ginei Pistol și lui Smiley, iar cântărețul a dat noi detalii despre rolul său de tătic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol radiază de fericire! Micuța Josephine de aduce multă bucurie celor doi părinți. Cântărețul a dat noi detalii despre cum arată pentru el viața de tătic, dar și despre botez.

Cum s-a schimbat Smiley de când a devenit tată: „Schimb scutece, legăn copilul'Cum s-a schimbat Smiley de când a devenit tată: „Schimb scutece, legăn copilul'

Smiley, despre viața de tătic

Rolul de tătic îi priește. Smiley se simte mai fericit și mai optimist de când a venit pe lume fetița sa. Artistul spune că se simte și mai responsabil și petrece mai mult timp acasă.

Mă simt mai bucuros, mai fericit, mai optimist, mult mai motivat, un pic mai responsabil. Stau un pic mai mult pe acasă decât de obicei', a spus Smiley la Vorbește lumea.

Citește și: Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez:

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:

Citește și: Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars.

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește! Când va avea loc nunta cu Cristi Pitulice:

Și da, Smiley schimbă scutece și îi cântă micuței. Dar cu toate că acum are copil, artistul nu renunță la viața sa profesională.

„Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. Improvizez, eu nu știu cântece de copil deloc. Acum e mai activă și trebuie să stau mai mult, munca de convingere să se liniștească e mai grea. Trebuie să scot la înaintare creativitatea. (…) În rest, mi-am reluat activitatea la studio, concerte, ușor ușor așa', a mărturisit solistul'.

„Se uită la mine și zâmbește'

Artistul a vorbit și despre botezul micuței care a avut loc în luna iunie. Evenimentul a avut loc în secret, însă ulterior au apărut mai multe fotografii din care s-a observat că a fost o petrecere cu adevărat frumoasă.

Noi ne-am dorit foarte tare să avem și cor în biserică. Pentru noi a contat cel mai mult slujba. A fost fantastic, cu lacrimi și suspine. Ea a fost foarte cuminte. A țipat puțin când a băgat-o în cristelniță, dar a trecut repede. N-a fost cu scufundare totală', a spus Smiley despre momentul botezului.

Iar una dintre cele mai emoționante și frumoase declarații date de Smiley a fost cea în care a mărturisit care este momentul său preferat cu Josephine.

„Când se trezește, se uită la mine și zâmbește. E momentul meu preferat, după pot să plec liniștit în viață'.

Dar viața cu un copil mic nu este numai roz. Smiley a declarat că, în această perioadă, micuței îi cresc dinții și că este mai neliniștită. În rest, Josephine este un copil foarte cuminte.

Acum este în etapa în care trebuie să-i crească dinții. E puțin neliniștită, nu mai doarme la fel de mult ziua, dar doarme toată noapte. Are 4 luni și o săptămână. Doarme în camera ei toată noaptea. Avem baby monitor, dar e foarte liniștită. Îmi e frică să vorbesc despre asta, să nu cobesc', a spus Smiley.

Cum au ales numele fiicei

Smiley a povestit și cum a ales numele fiicei sale împreună cu Gina. Micuța se numește Josephine Ana. Primul nume a fost ales de Gina, după o piesă care îi place foarte mult și poartă același nume.

Smiley a ales numele Ana. Artistul a mărturisit că îi place foarte mult pentru că este un nume simplu, dar și pentru că se potrivește perfect cu numele său de familie, Maria.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele'.

„Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine', a mai adăugat Smiley.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter