Ioana Ginghină se căsătorește! Când va avea loc nunta cu Cristi Pitulice: „Vrem să construim ceva împreună”

Publicat pe

Ioana Ginghină a făcut marele anunț: vedeta se căsătorește și a anunțat când va avea loc nunta cu partenerul ei de viață, Cristi Pitulice. În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că totul va avea loc în luna septembrie, iar evenimentul va fi unul restrâns. Inițial nici nu voia să audă de căsătorie, dar iată decizia importantă pe care a luat-o vedeta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși nimeni nu se aștepta la una ca asta, Ioana Ginghină a anunțat că se căsătorește și a dezvăluit când va avea loc nunta cu iubitul ei. A fost cerută în căsătorie și, potrivit spuselor sale, nu și-ar fi dorit neapărat o petrecere care să marcheze acest eveniment. Totuși, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au decis să organizeze o nuntă mică, la care să participe doar apropiații.

Citește și: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: „A venit cu un bax de vin și…”

Citește și: Ce dietă a ținut Ioana Ginghină. Cura de struguri, explicată pas cu pas

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Ioana Ginghină a precizat că se căsătorește… în luna septembrie a acestui an! Vedeta a mărturisit că nunta va fi restrânsă și nu știe dacă va îmbrăca rochia de mireasă, din nou. Mai în glumă, mai în serios, Ioana a mai spus și că se gândește la ce va îmbrăca în ziua marelui eveniment și se gândește serios să poarte o pereche de jeanși!

Ioana Ginghină se căsătorește! Când va avea loc nunta cu Cristi Pitulice: „Vrem să construim ceva împreună'Ioana Ginghină se căsătorește! Când va avea loc nunta cu Cristi Pitulice: „Vrem să construim ceva împreună'

Ioana Ginghină, primele detalii despre nuntă

'Cam aşa ceva. Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia', a declarat Ioana Ginghină, pentru OK Magazine.

După ce a menționat că se căsătorește, Ioana Ginghină a vorbit despre importanța pe care această instituție o are în viața ei. Din punctul de vedere al vedetei, mai importante decât nunta sunt proprietățile pe care cei doi le împart. Aici, a menționat un pământ cumpărat de la părinții lui Alexandru Papadopol și încă unul achizționat de la fostul soț. Cei doi au planuri serioase. Ioana Ginghină nu doar că se căsătorește cu Cristi Pitulice, dar după nuntă vrea să se lanseze în afaceri cu partenerul ei.

'Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună', a mai adăugat vedeta.

Cine este bărbatul cu care Ioana Ginghină se căsătorește

Cristi Pitulice este iubitul Ioanei Ginghină, iar cei doi și-au anunțat deja nunta. Acesta este din Alexandria și locuiește în București, unde activează în industria turismului. A absolvit două facultăți de profil și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de turism din țară. Iubitul actriței oferă și consultanță în domeniul citat și publică numeroase articole în revistele prestigioase din domeniul turismului, de ani buni.

Conform informațiilor apărute în presă, înainte să se gândească la nunta cu Ioana Ginghină, Cristi Pitulice ar fi fost logodit. Înainte ca marele eveniment să aibă loc, el și fosta parteneră și-au spus adio. Cu toate acestea, nu există prea multe informații despre viața amoroasă a bărbatului cu care Ioana Ginghină se căsătorește.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter