Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil! De ce a renunțat la emisiune

Publicat pe

Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil! și renunță la rolul de jurat în emisiunea de modă de la Kanal D. Celebrul designer a explicat și motivul pentru care a decis să facă această alegere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai valoroși creatori de modă din România părăsește masa juraților Bravo, ai stil!' pentru a se dedica altor proiecte în Kanal D. Celebrul designer a ales să se retragă din emisiune, însă va rămâne în continuare în acest trust. Cătălin Botezatu a făcut primele declarații despre alegerea de a pleca de la Bravo, ai stil!.

Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil! De ce a renunțat la emisiuneCătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil! De ce a renunțat la emisiune

Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities'. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!', a spus Cătălin Botezatu. 

Vedeta a avut o contribuție semnificativă, atât în evoluția concurentelor care au pășit pe podium în fiecare sezon, îndrumându-le de fiecare dată să experimenteze stilistic, cât și în economia show-ului, fiind un jurat vertical, argumentat, un adevărat mentor pentru concurente. 

Citește și: Cătălin Botezatu ajunge din nou la medic, după operația de cancer la colon: „Am zăcut, la propriu!”

Citește și: Iulia Albu și Cătălin Botezatu, un nou scandal: 'Lui nu-i plac bărbații?' Ce replică i-a dat designerul

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări: „E dificil ca mama să îți fie șef, mă ceartă cel mai tare'/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Bravo, ai stil! revine la Kanal D fără Cătălin Botezatu

Cel mai îndrăgit show de stil, „Bravo, ai stil! Celebrities’, se întoarce pe micile ecrane cu cel de-al șaptelea sezon. Emisiunea va avea debutul în această toamnă, iar nouă concurente vor încerca să impresioneze jurații. Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt printre primele vedete anunțate din acest sezon.

Cele nouă concurente se pregătesc să impresioneze atât jurații, cât și publicul cu ținutele pe care le vor purta. Un lucru este de neuitat: jurații show-ului țin cont și de atitudine! Cătălin Botezatu a decis să se retragă din sezonul 7 de la Bravo, ai stil!.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter