Iulia Albu și Cătălin Botezatu, un nou scandal: ”Lui nu-i plac bărbații?” Ce replică i-a dat designerul

Publicat pe

Iulia Albu a avut o confruntare cu Cătălin Botezatu, după mult timp în care nu și-au mai vorbit. Cei doi au avut o discuție telefonică în podcastul lui Cătălin Măruță. Iulia Albu a spus fără să-și dea seama: 'Dar lui nu-i plac bărbații?', însă reacția lui Cătălin Botezatu nu a întârziat să apară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a fost invitata lui Cătălin Măruță în podcastul său și a vorbit deschis despre subiecte pe care până acum nu a vrut să le deschidă. Între vedetă și Cătălin Botezatu ar fi fost o situație mai tensionată, iar cei doi nu și-au mai vorbit după ce Iulia Albu a plecat de la Kanal D.

Iulia Albu și Cătălin Botezatu, un nou scandal: 'Lui nu-i plac bărbații?' Ce replică i-a dat designerulIulia Albu și Cătălin Botezatu, un nou scandal: 'Lui nu-i plac bărbații?' Ce replică i-a dat designerul

Un lucru pe care puțini oameni îl știu este faptul că Bote s-a oferit să-i creeze rochia de mireasă Iuliei Albu atunci când s-a căsătorit cu Mihai Albu, însă aceasta l-a refuzat. La vremea respectivă, Iulia Albu l-a ales pe Răzvan Ciobanu să-i facă rochia de mireasă.

„Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil', a declarat Cătălin Botezatu.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Iulia și Mihai Albu au divorțat: „Am păstrat numele Albu ca să…'

Citește și: Mihai Albu, despre fosta soție: „Poate e cool să zici că s-a dat Borcea la fina”. Iulia Albu a reacționat dur

Citește și: Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe: „Oricine greșește, plătește'

Citește și: Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor. Prezentatoarea TV a ales o rochie superbă

Iulia Albu despre Cătălin Botezatu: 'Măi, lui nu îi plac bărbații?'

Discuția telefonică a fost una foarte piperată. Cătălin Botezatu a început să-i facă mai multe complimente Iuliei Albu, ba chiar întrebat cu ce este îmbrăcată.

'Eu tot timpul am spus că Iulia este o femeie foarte frumoasă, o femeie care are multe de arătat. (…) Eu o apreciez în primul rând ca femeie, mamă. Știe ea că țin la ea. (…) Îmi aduc aminte când venea la Bravo, ai stil! cu rochii din astea cu slițuri adânci. Era apetisantă!', a spus Bote.

După complimentele primite, Iulia Albu a avut o reacție care a surprins pe toată lumea și mai ales pe Cătălin Botezatu care i-a dat imediat replica. „Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?', a spus Iulia Albu.

Reacția lui Cătălin Botezatu când Iulia Albu a spus că-i plac bărbații

După întrebarea pusă de Iulia Albu, celebrul designer a avut imediat o reacție și a ținut să clarifice totul. „Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău', a fost reacția lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Măruță a fost uimit când a auzit ce a zis invitata lui: 'Ești nebună la cap? El a zis că e iubit și de bărbați și de femei'.

https://www.youtube.com/watch?v=HecYU28n7U0

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter