Cine este Oana Marica, zisă Bunesa. Cu cine s-a iubit înaintea lui Alex Bodi

Publicat pe

Cine este Oana Marica, zisă Bunesa, actuala iubită a lui Alex Bodi. Bruneta a devenit cunoscută în urmă cu 11 ani, când a câștigat un concurs de Miss. Oana Marica a avut o relație controversată cu fotbalistul Marius Niculae, care a și cerut-o de soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Oana Marica, noua iubită a lui Alex Bodi. Bruneta, poreclită Bunesa, nu este străină de lumea mondenă, mai ales că a mai avut iubiți celebri, iar recent și-a făcut apariția împreună cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, într-un club de fițe din Capitală. Toată lumea se întreabă cine este această nouă femeie din viața lui Bodi, mai ales că este știut faptul că afaceristul este foarte pretențios când vine vorba despre femeile cu care se afișează.

Cine este Oana Marica, zisă Bunesa. Cu cine s-a iubit înaintea lui Alex BodiCine este Oana Marica, zisă Bunesa. Cu cine s-a iubit înaintea lui Alex Bodi

Cine este Oana Marica? Păi în 2010, Oana Marica, o frumoasă tânără din Urlaţi era încoronată Miss Turism. Ulterior, Bunesa a intrat în atenţia publicului şi mai ales a showbiz-ului autohton, în mare parte datorită relațiilor cu bărbați celebri și bogați pe care le-a avut.

În urmă cu doar câteva zile, deși relația lor nu este oficială, Alex Bodi şi Oana Marica ar fi ales să plece împreună într-o vacantă la Cannes. Conform Cancan.ro, aceştia au petrecut într-un club luxos, tocmai la Monte Carlo. Deşi nu au fotografii împreună, cei doi realizează postări pe Instastory exact din aceleaşi locaţii.

Citește și: Arma secretă a lui Cătălin Scărlătescu pentru a cuceri femeile:'Rareori le gătesc pentru a le impresiona'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:'În acest moment s-a spus ultimul cuvânt'/ EXCLUSIV

Oana Marica a fost logodită cu Marius Niculae

Una dintre cele mai mediatizate relaţii amoroase a fost cu fotbalistul Marius Niculae. Aceasta a evoluat pe postul de atacant, la echipa Dinamo București. A fost cât pe ce ca Oana Marica să devină soția lui Marius Niculae, după ce sportivul a cerut-o de nevastă într-un cadru foarte exotic, în Dubai, cu un costisitor inel cu diamant.

Oana Marica a acceptat cererea lui Marius Niculae, dar apoi s-a întors la un fost iubit, un italian bogat și ceva mai în vârstă, după cum a apărut în presa tabloidă. Dragostea adevărată învinge, așa că Bunesa s-a întors la Marius și tot așa de vreo trei ori, în total.  

Oana Marica, despre relația cu Marius Niculae

În urma relației cu Oana Marica, Marius Niculae ar fi rămas fără bunurile lui cele mai de preţ. Întrebată într-o emisiune tv a trustului Intact, despre relaţia cu Marius Niculae, Oana Marica a precizat: 'Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea.

Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are business.(…) Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta.'

Cu toate astea, Marius Niculae a declarat tot timpul că a iubit-o pe Oana Marica și visa la o familie cu ea, dar n-a fost să fie. Între timp, după patru ani lângă Bunesa, fostul fotbalist și-a găsit aleasa inimii și se însoară în curând.

Cine este și cu ce se ocupă Oana Marica

Presupusa iubită a lui Alex Bodi se răsfață mereu la propriul salon de înfrumuseţare din zona Dorobanţi a capitalei. Jobul ei este, așadar, să fie… frumoasă! Ca o fostă Miss Turism ce este!

Și tot prin prisma acestui titlu, Oana călătorește foarte des. Destinaţiile luxoase şi pozele provocatoare pot fi admirate pe conturile ei de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter