Marius Niculae se însoară! Cine este și cum arată iubita fostului fotbalist

Publicat pe

Marius Niculae se însoară din nou, la 6 ani de la divorț, perioadă în care a testat apele, dar nimeni nu l-a convins să-și pună din nou pirostriile. Până acum! Femeia pe care este decis să o facă doamna Niculae a apărut de doar un an în viața lui, dar fostul fotbalist este convins că ea îl poate face fericit pe viață!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În decembrie 2015, Marius Niculae a divorțat de Cristina pentru că l-a înșelat, după ce încercaseră cu o lună în urmă că se împace de dragul fetiței lor, care avea doar patru ani la vremea aceea. Nu a mers și după 14 ani împreună, Marius Niculae a decis să pună punct definitiv căsniciei cu Cristina. Fetița a rămas în custodia fostului fotbalist.

Marius Niculae se însoară! Cine este și cum arată iubita fostului fotbalistMarius Niculae se însoară! Cine este și cum arată iubita fostului fotbalist

În toți cei șase ani de burlăcie, Marius Niculae a încercat mai multe relații, dar nu a întâlnit pe nimeni atât de special încât să-și dorească o nouă familie. Până acum un an, când în viața fostului fotbalist a apărut Andreea Constantin.

Bruneta din Pitești l-a făcut pe Marius să creadă din nou în dragoste și la 40 de ani să pășească pentru a doua oară în fața altarului.

Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în septembrie 2020, conform fanatik.ro, iar acum sunt pregătiți să întemeieze o familie. Contul de Instagram al lui Marius este dedicat activității sale sportive, de actual agent de fotbaliși și foarte rar postează fotografii cu fiica sa. Cu noua iubită deloc!

Citește și: Fulgy, gest scandalos! A dat foc unei bancnote de 100 lei:'Uitați ce înseamnă banii pentru mine'

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere’/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni a făcut primul pas spre împăcarea cu Elena, la Survivor:„Vreau să o văd fericită’

Culisele divorțului lui Marius Niculae de soția infidelă

Anul 2014 a fost ca o telenovelă pentru fotbalistul Marius Niculae, care a traversat o perioadă tumultuoasă pe plan personal. A aflat că femeia cu care a fost căsătorit 14 ani l-a înşelat cu cel mai bun prieten al său şi a decis să divorţeze.

La notar, acolo unde şi-au împărţit şi bunurile şi s-a stabilit că micuţa Raisa Maria, fiica lor de patru ani atunci, va rămâne în custodia tatălui.

De Crăciun însă, Cristina și Marius au decis să mai acorde o șansă relației lor și s-au împăcat. Au plecat ca o familie fericită în vacanță în Germania, dar s-au întors și mai despărțiți! Au pus punct definitiv oricărei tentative de împăcare.

„Este adevărat că ne-a despărţit defitinitiv. Ne-am dat seama că nu mai mergea nimic şi nu avea rost să ne chinuim reciproc. Acum fiecare îşi vede de viaţa lui', declara atunci Marius Niculae pentru Click!.

Tot în faţa notarului şi-au împărţit şi bunurile, averea lor fiind estimată undeva la peste 3 milioane de euro, Cristina obţinând un spaţiu comercial şi un apartament. Acum, Cristina este căsătorită cu omul de afaceri Alex Iacobescu, director România TV, cu care are și un copil.

Marius Niculae a cerut-o de soție și pe Oana Marica!

După divorț, Cristina a rămas cu amantul, iar Marius Niculae și-a încercat norocul cu Oana Marica, după o perioadă mult prea lungă de despărțiri și împăcări au pus punct. Fostul atacant a cheltuit sume exorbitante pe vacanțe de lux și cadouri, dar n-a fost răsplătit decât cu infidelități.

Și pe Oana Marica a cerut-o de soție în Dubai și chiar dacă femeia a acceptat pe loc, ulterior l-a părăsit pe fostul fotbalist pentru un afacerist italian, mult mai în vârstă.

foto: Facebook/ Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter