A fost prietenie între Maria și Elena la Survivor sau doar strategie? „E o adolescentă cu gândire matură”

Publicat pe

S-a vorbit mult despre apropierea dintre Maria Chițu de la Războinici și Elena Marin de la Faimoși, mai ales că făceau parte și din tabere difrite. Mulți o consideră imatură pe Maria, alții au criticat-o pe Elena pentru modul în care se victimizează. Cert este că după ce au fost puse la zid, cele două s-au apropiat și s-au susținut reciproc pe ultima sută de metri la Survivor. Cât a fost prietenie și cât strategie? Elena Marin a vorbit despre apropierea de Maria, după eliminare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a vorbit despre relația de prietenie la Survivor cu Maria, persoana de care s-a apropiat cel mai mult în competiție în ultimul timp. Mulți au spus că la mijloc ar fi fost vorba despre o strategie a Mariei, însă Elena nu a simțit acest lucru.

A fost prietenie între Maria și Elena la Survivor sau doar strategie? „E o adolescentă cu gândire matură'A fost prietenie între Maria și Elena la Survivor sau doar strategie? „E o adolescentă cu gândire matură'

Elena, despre Maria: „E un copil matur'

Întrebată dacă, cumva, Maria s-a folosit în vreun fel de prietenia lor pentru a-i afla punctele slabe, vulnerabilitățile în cadrul competiției sau dacă i-a distras atenția în vreun fel. A fost doar o strategie la mijloc sau o reală prietenie?

„Maria, din punctul meu de vedere, este un copil, un copil matur. Nu este așa cum se spune, că are 13 ani și că nu o duce capul. Din punctul meu de vedere este o adolescentă, cu o gândire destul de matură. În mod normal, am auzit despre ea că a venit aici cu strategii. Nu m-am gândit niciodată la lucrul ăsta, nu m-am gândit dacă oare a încercat să mă îngroape, dacă oare a fost alături de mine cu sufletul sau nu', a spus Elena Marin pentru theXclusive.

Elena Marin: „M-am bucurat de faptul că a fost lângă mine cineva'

Elena susține că a găsit sprijin și alinare în prietenia Mariei. S-a numărat printre puținele persoane care nu au atacat-o. Mai mult, a avut parte de susținere în momentul în care simțea că nu mai poate continua. La rândul ei, i-a oferit sprijinul atunci când și Maria a avut nevoie.

„M-am bucurat de faptul că a fost lângă mine cineva. M-am bucurat de faptul că a fost un om care nu dădea în mine, față de alții care mă vedeau ca fiind altfel, mă vedeau ca fiind o persoană falsă sau care se preface. Indiferent dacă a crezut sau nu a crezut lucrurile astea despre mine, am apreciat că nu mi le-a spus și în momentul în care poate cădeam ea era acolo, cum și invers. În momentul în care ea avea momente de cădere, eu încercam să fiu acolo și să o ridic', a spus Elena Marin despre Maria.

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin, primele declarații despre iubitul ei, după ce a fost eliminată de la Survivor.A plecat părăsită, se întoarce logodită!

Citește și: De ce a plâns Radu Vâlcan la primele două nașteri ale Adelei Popescu:„Mai tăcea, iar urla…'

Citește și: O mai ții minte pe știrista Anca Lungu?A revenit în România la 3 ani după ce s-a mutat în Franța

Maria, acuzată că o copia pe Elena la Survivor

La un moment dat, Albert Oprea i-a aruncat cuvinte grele Mariei Chițu și a acuzat-o de falsitate.

Maria a început că „mă dați afară din cabană. Mă alungați’, deși nu i-a zis nimeni să plece. Vă zic eu cum stă treaba. Voi ați venit aici, nimeni nu i-a zis nimic, și-a strâns singură lucrurile și și-a dat seama că ar prinde bine la public „uite, băieții ăștia, săraca fată, o dau afară din cabană’. Ea a început: „nu-mi vine să cred că mă dați afară din cabană’. Păi, stai puțin, că tu ți-ai strâns singură lucrurile’, a spus Albert despre Maria, la Survivor.

Albert Oprea a acuzat-o pe Maria Chițu că a început s-o copieze pe Elena Marin. Acesta a spus că Războinica s-a prefăcut că plânge în cadrul consiliului și că asta este, de fapt, strategia ei. În plus, băieții din competiție au fost de aceeași părere.

„Ce mai vrei de la noi? De fapt, cam asta a fost marea mea frustrare. Ce mai vrei de la noi că nu ți-am mai făcut nimic. Nu înțeleg de ce vrea să facă treburile astea. Pe mine m-a supărat foarte tare. N-aș fi avut o problemă să se împrietenească cu Elena. Totul ce se întâmplă la voi e în oglindă cu ce se întâmplă noi. Maria încearcă s-o copieze pe Elena. Când noi ne spunem punctul de vedere, îți vine să râzi, că îți dai seama cât ești de penibilă?!‘ a mai spus Albert despre Maria la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter