Elena Marin, primele declarații despre iubitul ei, după ce a fost eliminată de la Survivor. A plecat părăsită, se întoarce logodită!

Publicat pe

Elena Marin, ultima concurentă eliminată de la Survivor, a vorbit despre cel mai emoționat trăit în cadrul competiției. Totul are legătură cu logodnicul ei și împăcarea, care s-a produs în cadrul show-ului, pe când Faimoasa credea că relația lor se terminase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a părăsit Survivor în lacrimi, în faza semifinalelor. A fost la un pas de marea finală, însă nu a trecut de votul publicului. Faimoasa a făcut primele declarații după eliminarea din competiție și a vorbit despre cel mai emoționant moment pentru ea.

Elena Marin, primele declarații despre iubitul ei, după ce a fost eliminată de la Survivor. A plecat părăsită, se întoarce logodită!Elena Marin, primele declarații despre iubitul ei, după ce a fost eliminată de la Survivor. A plecat părăsită, se întoarce logodită!

După ce a părăsit-o, logodnicul Elenei de la Survivor s-a răzgândit

Elena de la Survivor a amintit despre episodul în care a primit o scrisoare „de împăcare' de la cel pe care îl credea fost logodnic. Când a plecat din țară, Faimoasa fusese părăsită de iubit, după cum a spus chiar ea. La o lună de la începerea competiției a avut surpriza, după un joc de comunicare câștigat, să afle că bărbatul din viața ei își schimbase total părerea în ceea ce o privește.

„Unul dintre momentele care m-au umplut de emoție, și care a fost unul foarte surprinzător și foarte plăcut pentru mine a fost după puțin timp când am ajuns aici. A fost chiar la începutul experienței mele. În momentul în care am plecat de acasă era dezamăgită de acasă. Sună dur, dar acesta este cuvântul, părăsită de iubit și spunând că nu mă așteaptă, fiind cu inima praf și neștiind încotro să o iau și nu am vrut să arăt această vulnerabilitate.

După o lună de zile aici, la unul dintre jocurile de comunicare pe care le-am câștigat, am primit un mesaj foarte frumos de la el. Mi-a spus că mă aștepată, că are are încredere în mine, că e acasă alături de iepurașul nostru Magic și că știe cât sunt de puternică. Acela a fost primul moment care mi-a dat putere să lupt mai departe, care mi-a umplut sufletul de fericire și care m-a făcut să înțeleg că oamenii pot lua decizii greșite la nervi sau în anumite momente nepotrivite. Ulterior, își pot schimba decizia și își dau seama că au greșit', a spus Elena Marin pentru theXclusive.

Elena Marin, despre Andrei: „Și-a schimbat radical decizia'

Elena a fost întrebată în cadrul interviului ce anume l-ar fi putut face pe Andrei să se răzgândească și să-și schimbe radical decizia, mai ales că nu au avut nicio posibilitate de a vorbi în tot acest timp. Elena consideră că, probabil, cel mai puternic motiv a fost iubirea pe care și-o poartă. De asemenea, a luat în calcul posibilitatea să se fi răzgândit după ce și-a dat seama cât de mult îi lipsește.

„Mi-ar plăcea să cred că el și-a schimbat radical decizia pentru sentimentele pe care le avem unul față de celălalt. Pentru că mă iubește, pentru că am trăit și am avut momente unice și că în momentul în care iubești cu adevărat nu poți renunța ușor la o persoană. Cred că acestea ar fi motivele pentru care el s-a schimbat. Sau pentru că și-a dat seama, după o lună de zile în care nu m-a mai avut acasă și nu mai eram cu el, că îi este dor de mine, că îi lipsesc, că a luat o decizie greșită', a mai menționat Elena Marin.

Citește și: Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, replică dură pentru Zanni:”E dovadă clară că minte”

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor:”Zi pe față că nu te așteaptă acasă!”

Citește și: Ce nu se vede la TV, de la Survivor.Unde locuiesc cameramanii și în ce condiții dorm

Citește și: Fiul lui Anghel Iordănescu va deveni tătic!Soția lui Andrei este însărcinată

Elena Marin va fi cerută în căsătorie după Survivor

Surprizele în ceea ce-l privește pe logodnicul Eleni nu s-au terminat aici. Iar Faimoasa nici nu știe ce o aștepată! Elena Marin urmează să fie cerută în căsătorie când se va întoarce din Republica Dominicană. Andrei, iubitul ei, își dorește să își unească destinele chiar în acest an!

Tânărul a mărturisit și că îi va lua Elenei un inel cu diamant, însă nu ceva extravagant deoarece Faimoasa este o fire modestă.

„Nu am cerut-o de nevastă. Noi ne-am logodit pentru că așa am simțit. Nu este ceva ce a fost propus de mine sau de ea. Logodna a fost un lucru pe care l-am simțit împreună și a venit de la sine.

Cererea în căsătorie și căsătoria pentru noi sunt două lucruri separate.  Și cred că e foarte bine că e așa pentru că automat vor fi alte bucurii. Va fi un inel potrivit, cu un diamant nu foarte mare, pentru că Elenei nu-i place să epateze. O caracterizează modestia’, a spus Andrei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter