Ce nu se vede la TV, de la Survivor. Unde locuiesc cameramanii și în ce condiții dorm

Publicat pe

Foarte multe persoane se întreabă ce se întâmplă, de fapt, cu echipa de producție a show-ului Survivor România și unde dorm cameramanii, atunci când camerele nu rulează. Ei bine, s-a aflat că aceștia trăiesc în condiții similare cu cele ale concurenților și sunt gata oricând să surprindă orice moment pentru telespectatori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Concurenții de la Survivor românia trăiesc în condiții greu de imaginat. Dorm în barăci impovizate și construite de ei înșiși, mănâncă doar atunci când câștigă probele și nu au contact cu nimeni din afara emisiunii. Cu toate acestea, s-a aflat că nici anumiți membri din echipa de producție nu o duc prea bine, iar aici putem aminti cameramanii show-ului de la Kanal D.

Citește și: Cosmin Stanciu, dezvăluiri despre relația cu Zanni de la Survivor: „Îi știu povestea de viață foarte bine'

Citește și: Raluca Dumitru l-a atacat dur pe Culiță, după Survivor: „Tu suferi că îți naște iubita, dar te iei de o femeie'

Citește și: Topul celor mai buni concurenți de la Survivor. Zanni nu este pe primul loc

Citește și: Andreea Lodbă a prezis eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Vor urma conflicte între…'

Totul poate părea ușor la survivor, atunci când te uiți la televizor din confortul propriului cămin, dar persoanele din fața TV-ului nu își imaginează greutățile pe care le îndură nu doar concurenții, ci și echipa din spatele competiției. Sunt multe persoane în spatele acestui proiect, iar pentru a asigura că totul iese perfect, cameramanii, spre exemplu, dorm în… corturi!

Ce nu se vede la TV, de la Survivor. Unde locuiesc cameramanii și în ce condiții dormCe nu se vede la TV, de la Survivor. Unde locuiesc cameramanii și în ce condiții dorm

Echipa de filmare de la Survivor doarme în corturi, „iepurește', atentă la orice zgomot

Corturile în care cameramanii dormi sunt apropiate de cele două tabere ale concurenților: cea a Faimoșilor și cea a Războinicilor. La cea mai mică mișcare, aceștia se trezesc și pornesc camerele. Sunt gata de filmare la orice ori din zi și din noapte, pentru a se asigura că surprind tot ce se întâmplă în Republica Dominicană.

Programul de muncă al cameramanilor nu este unul clasic, de 8 ore pe zi, pentru că aceștia sunt mereu „în gardă', fie că e noapte sau zi. Finalul competiției este din ce în ce mai aproape, iar tensiunea din ambele tabere se ridică la cote care mai de care mai alarmante, așa că aceștia trebuie să surprindă toate reacțiile.

Cosmin Stanciu, primele declarații după experiența Survivor

Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor pe motive medicale, iar tânărul regretă că acestu lucru s-a întâmplat. Și-ar fi dorit să ajungă până în finală, dar problemele de sănătate nu i-au permis acest lucru. La scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, a vorbit despre tot ce s-a întâmplat.

„Acolo eram foarte slăbiți și eram convinși că la un moment dat poate să cedeze. Îmi doream să ajung în finală. Cred că aș fi fost unul dintre finaliști. În momentul în care mi s-a spus de către medic că nu e bine, că nu mai pot intra în competiție, eu voiam sa intru, dar eram conștient că nu e bine ce fac.

O parte din mine a rămas acolo, am fost foarte trist. Am plâns când eram în spital, de ciudă și de supărare că nu puteam să fac nimic să continui. Riscul de a mă întoarce cu un plămân infectat în camp, orice bacterie mică mă putea afecta mult mai rău.

Acolo nici nu mi-am dat seama, poate în ultima lună. Ce însemna pregătire fizică și traseu, nu aveam probleme, dar în ultima lună simțeam că nu pot să dau 100%, dar eu am zis că e de la oboseală. Nu respiram cum trebuie și până la urmă s-a declanșat.

Cel mai puternic adversar a fost Marius Crăciun. Spun asta din punct de vedere al calităților fizice, pentru că la final nici eu nu excelam. E omul pe care eu îl vedeam cel mai bun din competiție. Era un adversar de temut.', a precizat concurentul, la emisiunea Ștafeta Mixtă.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter