De ce a plâns Radu Vâlcan la primele două nașteri ale Adelei Popescu: „Mai tăcea, iar urla...”

Publicat pe

Radu Vâlcan și Adela Popescu au devenit părinți pentru a treia oară. Plini de emoție, au așteptat venirea pe lume a bebelușului. Vedeta a născut pe cale naturală, iar Radu a povestit cum a fost experiența nașterii pentru el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu urmează să nască la mijlocul acestei luni, având termenul în perioada 13-16 iulie. Vedeta își dorește să nască tot pe cale naturală și de această dată.

De ce a plâns Radu Vâlcan la primele două nașteri ale Adelei Popescu: „Mai tăcea, iar urla...'De ce a plâns Radu Vâlcan la primele două nașteri ale Adelei Popescu: „Mai tăcea, iar urla...'

În cadrul unui podcast, Radu Vâlcan a povestit cum a fost experiența sarcinii și a nașterii din punctul lui de vedere, ca susținător și partener al Adelei.

Adela Popescu, mamă pentru a treia oară

Termenul nașterii celui de-al treilea bebeluș al Adelei se apropie. Atât ea, cât și Radu Vâlcan sunt plini de emoții și așteaptă cu nerăbdare să-și vadă cel de-al treilea copilaș.

Citește și: Cum arată Adela Popescu în lenjerie intimă, înainte de naștere. Radu Vâlcan:

Citește și: Ce sfat a primit Adela Popescu de la tatăl ei, înainte de a treia naștere:

Citește și: Declarații de dragoste între Ana Pogras și Zanni, înainte de finala Survivor:

Citește și: Ce foști concurenti de la Survivor vin la finală!

Adela Popescu își dorește să nască tot natural, asemenea primelor două nașteri. Blondina a povestit că primul travaliu a durat 10 ore, iar al doilea a durat 5 ore, dar ambele au fost dureroase.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurală, am stat 5 ore în travaliu atunci'.

„Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație', a spus Adela.

Radu Vâlcan: „Am plâns de față cu toți'

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Radu Vâlcan a spus cum au fost pentru el momentele în care Adela a născut. Acesta a povestit cum au decurs cele două nașteri ale vedetei și spune că îi este teamă de cea de-a treia.

Radu Vâlcan a plâns în timpul celor două nașteri când o vedea pe Adela cum suferă din cauza durerii.

„Când Adela era în travaliu am plâns. A fost în travaliu 12 ore la a prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii, și din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore'.

Radu Vâlcan a mai dezvăluit și faptul că Adela Popescu a început să aibă deja contracții foarte dureroase, fiind la final de sarcină. Cei doi și-au dorit foarte mult și un al treilea copil.

Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat', a mărturisit Radu Vâlcan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter