Alex Velea și Antonia, despre relația dintre Zanni și Elena Marin. Ce vor face după finala Survivor

Publicat pe

Încă puțin și vom afla cine este marele câștigător Suvivor România 2021. Zanni se află printre finaliști și este susținut necondiționat de Alex Velea și Antonia. Cei doi au urmărit emisiunea și au trăit fiecare moment cu emoție pentru favoritul lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea este cel care l-a ajutat pe Zanni să se lanseze, iar Faimosul nu încetează să-l facă mândru pe celebrul cântăreț. Finala Survivor România 2021 se apropie, iar Alex Velea și Antonia sunt cei mai mari susținători ai lui Zanni.

Alex Velea și Antonia, despre relația dintre Zanni și Elena Marin. Ce vor face după finala SurvivorAlex Velea și Antonia, despre relația dintre Zanni și Elena Marin. Ce vor face după finala Survivor

Alex Velea și Antonia au vorbit despre emoțiile care îi încearcă acum, înainte de finala Survivor, și despre ce reprezintă pentru ei Zanni

Alex Velea, despre Zanni: „Sunt foarte mândru de el'

Alex Velea era sigur că Zanni va rămâne în competiție până la final deoarece este obișnuit cu o viață grea. Faimosul a trăit în orfelinate și a îndurat foamea de multe ori.

Artistul este extrem de mândru de cel pe care îl susține necondiționat și spune că de abia așteaptă să îl vadă acasă cu marele trofeu.

L-am susținut pe Zanni cu sufletul la gură și abia așteptăm să îl vedem acasă cu trofeul. Cred că și-a lăsat o parte din sufletul lui acolo, sunt foarte foarte mândru de el. Având în vedere trecutul lui extrem de greu, am fost sigur că o să reziste până la final. Principalele impedimente pentru mine ar fi dorul de familie, dar la el sunt puține persoane de care să îi fie dor, și foamea, dar Zanni era obișnuit, a făcut foamea de când era mic, prin cămine, prin orfelinate, era obișnuit cu genul ăsta de trai și eram sigur că o să reziste până la final', a transmis Alex Velea la Ștafeta Mixtă. 

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Alex Velea lui Sebastian Chitoșcă, „fratele' lui Zanni de la Survivor

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Zanni, înainte de finala Survivor

Citește și: Andra Volos recunoaște că a avut o relație cu un bărbat însurat:

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:

Dacă va câștiga marele premiu, Zanni își va cumpăra o casă după cum chiar Alex Velea a povestit. Faimosul nu a avut un cămin al lui până acum și este cea mai mare dorință a sa.

Eu cred că vectorul care îl conduce și dorința de a câștiga este aceea de a avea o casă pentru că a trăit fără un acoperiș deasupra capului și cu banii strânși acolo ar putea sș își ia o casă. Nu vreau să îl victimizez, dar e purul adevăr. Survivor nu e un concurs al cazurilor sociale, dar a luat totemul de imunitate de atâtea ori, a adus atâtea puncte, s-a descurcat din punct de vedere social, nu a făcut niciunul dintre concurenți ce a făcut Zanni'.

Alex Velea și Antonia, despre relația dintre Zanni și Elena Marin

Alex Velea și Antonia trăiesc la maximum fiecare moment din competiția Survivor. Cei doi artiști îl încurajează continuu pe Zanni.

Noi strigam în casă „Hai Zanni!', am trăit la maximă intensitate toate momentele, ne bucuram ca si cum am fi fost acolo si ar fi fost punctul nostru'.

Iar când vine vorba despre conflictele pe care Zanni le-a avut cu Elena Marin, Alex Velea spune că este convins că la final vor da mâna și că vor rămâne amici.

Chiar dacă a avut clinciuri cu Elena Marin, sunt sigur că în final o va respecta, va rămâne între ei o relație de amiciție. (…) El nu a greșit cu nimic, a fost genial în tot ce a făcut. El a spus totul franc în față, nu a avut nicio reținere', a declarat Alex Velea. 

Antonia îl așteaptă cu nerăbdare pe Zanni să se întoarcă acasă și a mărturisit că l-a votat pe Faimos.

„Am trăit fiecare moment. Îmi doresc foarte mult să câștige. Am tot trimis mesaje și l-am votat', a spus Antonia. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter