O mai ții minte pe știrista Anca Lungu? A revenit în România la 3 ani după ce s-a mutat în Franța

Publicat pe

Anca Lungu a părăsit România definitiv, acum trei ani, pentru a se muta împreună cu iubitul grec, la Nisa. Ei bine, recent, fosta prezentatoare de la Antena 1 a revenit pe meleaguri românești pentru a lua parte la nunta fratelui său. Fotografiile publicate de Anca Lungu pe Instagram reflectă bucuria ei de a fi alături de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Lungu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Harry Arampatzis.  Au trecut 3 ani de când prezentatoarea TV a luat decizia de a se muta definitiv la Nisa, Franța. Recent, aceasta a revenit în România și a profitat la maximum de clipele petrecute în Bucovina, alături de familie.

O mai ții minte pe știrista Anca Lungu? A revenit în România la 3 ani după ce s-a mutat în FranțaO mai ții minte pe știrista Anca Lungu? A revenit în România la 3 ani după ce s-a mutat în Franța

Motivul pentru care Anca Lungu s-a decis să revină în România, chiar și pentru câteva zile, este reprezentat de un eveniment important care a avut loc în familie, ci anume nunta fratelui ei. Drept urmate, fosta prezentatoare TV de la Antena 1 a petrecut câteva zile superbe la Surceava.

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam a oficializat relația cu noul iubit.S-au fotografiat în timp ce se sărută

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele:„Vreau și o petrecere mare și o rochie…'

Citește și: Ce se întâmplă cu Beatrice Rancea, după acuzațiile în dosarul fraudei de la Opera din Iași.Decizia instanței

Anca Lungu a revenit în România

După ce petrecerea de nuntă s-a sfârșit, Anca Lungu s-a fotografiat împreună cu mama ei. Vedeta a publicat respectiva fotografie pe Instagram. Cele două radiau de fericire, zâmbetele largi de pe chipurile lor fiind dovada vie a bucuriei pe care o simțeau în acele momente.

În aşteptarea fotografiilor oficiale de la nunta anului, las aici o poza neoficială, de la finalul petrecerii, cu soacra mare. Şi eu şi mama am radiat de bucurie întreaga zi şi cred că energia noastră se simte chiar şi în imaginea asta', a scris Anca Lungu pe Instagram.

Anca Lungu: „Mi-am urmat inima, dar am cântărit cu creierul'

Anca Lungu a vorbit despre decizia ei de a părăsi România. Aceasta a spus că și-a urmat inima, însă nu a fost o decizie luată pe moment. În plus, fosta prezentoare TV de la Antena 1 are o viață superbă în Franța, alături de sufletul ei pereche.

„Mi-am urmat inima, dar am cântărit cu creierul, mărturisea Anca despre povestea sa de dragoste care a condus-o peste hotare. (…) Suntem norocoşi să locuim într-un oraş atât de frumos, aproape de mare şi de multe locuri cu adevărat magice. Zilele de weekend le petrecem întotdeauna  împreună.  Sunt  zilele  în  care  ne încărcăm bateriile cu natura. Natura e cel mai bun prieten al nostru în perioada aceasta', a povestit Anca Lungu, potrivit okmagazine.ro.

Totuși, vedeta a ezitat să spună dacă ea și iubitul ei s-au căsătorit. „Noi ne permitem luxul acesta, de a avea o viaţă personală  în  adevăratul  sens  al  cuvântului. Am ales să nu ne expunem şi să fim cât se poate de discreţi, probabil de aici şi misterul. Dar puţin mister nu strică niciodată, zic eu.'

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter