Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele: "Vreau și o petrecere mare și o rochie..."

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei își reînnnoiesc jurămintele la Biserică, iar totul se întâmplă la cinci luni de la divorț. Mai mult, vedeta a anunțat că intenționează și să facă o petrecere mare, unde va purta rochia pe care nu a avut ocazia să o poarte la nunta cu tatăl fetiței sale. Oana Roman a oferit detalii inedite despre împăcarea cu Marius Elisei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret că Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Lucrurile s-au așezat în viața lor și au decis să-și mai acorde o șansă. Mai mult cei doi intenționează să-și reînnoiască jurămintele și să organizeze o petrecere, pentru a marca împăcarea.

Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele: "Vreau și o petrecere mare și  o rochie..."Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele: "Vreau și o petrecere mare și  o rochie..."

Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele

Oana Roman susține că nu se mai pune problema momentan de o cununie civilă, dat fiind că încă nici nu și-a schimbat actele. Însă, cum slujba de dezlegare nu s-a făcut la Biserică, ea a menționat că își va reînnoi jurămintele cu Marius Elisei.

Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele', a anunțat Oana Roman la Antena Stars.

Citește și: De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei:„Am luat o decizie…'

Citește și: Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare:„Prințesa și zeița'

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Ce ținută va purta Oana Roman la petrecere

De asemenea, fiica lui Petre Roman a mai spus la Xtra Night Show că ar intenționa si să organizeze o petrecere mare, unde să poarte rochia pe care a visat-o dintotdeauna. Evenimentul ar urma să aibă loc chiar în această toamnă.

„Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie', a mai spus vedeta.

Oana Roman: „Marius și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă'

De asemenea, Oana Roman a vorbit și despre motivele care au determinat-o să-și mai acorde o șansă cu Marius Elisei. Și-a dat seama că a greșit, și-a rezolvat problemele și au decis să-și mai dea o șansă.

El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale', a mai precizat Oana Roman.

Oana Roman: „Problemele au apărut la 3 luni după ce ne-am căsătorit'

Problemele au apărut la scurt timp de la căsătorie, chiar Marius Elisei fiind cel care a solicitat divorțul. Tot el a regretat primul pasul făcut.

Sincer problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția. El mi-a zis: cel mai greu mi-a fost după ce ai semnat actele și ai coborât pe scări și ai plecat. Deși el a fost cel care a spus primul că vrea sa facem hârtiile', a conchis Oana.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter