Anda Adam a oficializat relația cu noul iubit. S-au fotografiat în timp ce se sărută

Publicat pe

Anda Adam a decis să nu-și mai ascundă relația cu noul iubit. Afaceristul cu care se iubește acum a publicat pe un cont de socializare poze cu el și artista în timp ce se sărută. Cei doi se află la mare, de unde au postat fotografii în ipostaze pasionale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam este pregătită pentru un nou capitol! După ce fostul ei soț a confirmat separarea lor, artista a decis să nu-și mai ascundă relația cu noul iubit.

Anda Adam a oficializat relația cu noul iubit. S-au fotografiat în timp ce se sărutăAnda Adam a oficializat relația cu noul iubit. S-au fotografiat în timp ce se sărută

Astfel, cei doi s-au fotografiat în ipostaze pasionale, fără să se mai ferească de ochii lumii.

Anda Adam, fotografii cu noul iubit

Anda Adam nu se mai ascunde și arată cât de mult se iubește cu cel care i-a furat inima de curând. Cei doi sunt împreună la mare, iar afaceristul a publicat o serie de fotografii cu el și celebra artistă.

Citește și: Cum a confirmat Anda Adam că are o relație, deși e încă măritată.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani:

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă:

Citește și: Ce a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea dacă o mai iubește pe Monica:

Cei doi se sărută și se îmbrățișează pasional, fără să le pese de cei din jur. Pare că sunt foarte îndrăgostiți și gata să-și asume noua poveste de iubire.

Sorin Nicolescu a rupt tăcerea

Soțul artistei a fost cel care a rupt tăcerea și a oferit mai multe detalii despre stadiul în care se află mariajul lor.

‘Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!, a declarat Sorin Nicolescu.

Anda Adam a negat mult timp divorțul și a dorit să păstreze discreția cu privire la ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise, între ea și Sorin Nicolescu.

„Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo, a declarat Anda Adam la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter