Horoscop 12 iulie 2021. Ce zodie se pregătește de nuntă

Publicat pe

Horoscop 12 iulie 2021. Una dintre zodii se gândește să facă o achiziție măreață, cum ar fi o casă. Este o perioadă bună pentru a lega noi conexiuni sau a relua legătura cu persoane din trecut. Va fi o energie pozitivă pe tot parcursul zilei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 12 iulie 2021. Berbec

Este o zi bună pentru investiții. Te-ai tot gândit să-ți cumperi o casă sau un teren, iar acum ideea ta se va materializa. Te vei bucura și de momente romantice în cuplu. Este o perioadă bună pentru nativii Berbeci.

Horoscop 12 iulie 2021. Taur

Este o perioadă bună pentru a forma noi prietenii și pentru a cunoaște noi persoane. Poate astfel ți se vor deschide mai multe uși și vei avea mai multe oportunități. Vei socializa din ce în ce mai mult în această perioadă.

Horoscop 12 iulie 2021. Gemeni

Vei începe să fii din ce în ce mai interesată de subiectul tehnologiei. Vei încerca să îți formezi tot mai multe conexiuni în acest domeniu și să-ți lărgești paleta de cunoștințe. Poate vei începe un nou proiect.

Horoscop 12 iulie 2021. Rac

Racii care nu se află într-o relație s-ar putea să aibă parte de o aventură. S-ar putea totuși ca pe viitor să regreți așa că nu te avânta. Îți vei extinde cercul de prieteni și chiar vei avea parte de o surpriză la final de zi.

Citește și: Horoscopul lunii iulie.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor!

Citește și: De ce și-a șters Roxana Vancea pozele sexy de pe Instagram:

Horoscop 12 iulie 2021. Leu

Ai putea avea parte de o perioadă romantică și plină de afecțiune, însă orgoliul parcă nu te lasă să-ți deschizi inima. Gândește-te de două ori înainte să refuzi. S-ar putea ca într-un final să-ți pară rău.

Horoscop 12 iulie 2021. Fecioară

Vei fi promovată la locul de muncă sau vei primi o mărire de salariu. Oricum ar fi, eforturile tale au fost luate în considerare, iar acum vei putea culege roadele. Fii mândră de tine, cu siguranță persoanele din jurul tău sunt.

Horoscop 12 iulie 2021. Balanță

Ești în criză de bani, iar asta te face să fii neliniștită. Te gândești cum ai putea să faci rost de un venit în plus. Oboseala te va ajunge și vei simți că nu mai ai deloc putere. Însă vei găsi o rezolvare în cele din urmă.

Horoscop 12 iulie 2021. Scorpion

Primești vești bune pe toate planurile. S-ar putea să fii avansată la locul de muncă și cu această ocazie o să începi să-ți faci planuri pentru o vacanță în viitorul apropiat. Poate alegi o destinație din afară.

Horoscop 12 iulie 2021. Săgetător

Începi să-ți faci planuri de viitor alături de persoana iubită. Poate vă veți cumpăra prima voastră locuință sau poate vă pregătiți de nuntă. Oricare ar fi ideile voastre, totul va merge ca pe roate.

Horoscop 12 iulie 2021. Capricorn

Vei încerca să adopți o energie cât mai pozitivă, după ce în ultima perioadă nu ai fost prea optimistă. Prietenii vor aprecia asta la tine și te vor invita să petreci mai mult timp alături de ei.

Horoscop 12 iulie 2021. Vărsător

Câteva schimbări s-ar putea să apară în viața de cuplu și asta nu te face prea fericită. Va trebui să dai dovadă de înțelegere și să fii alături de partenerul tău dacă vrei ca lucrurile să funcționeze în continuare între voi.

Horoscop 12 iulie 2021. Pești

Este posibil să te implici într-o nouă relație. Ești dispusă să oferi sinceritate și afecțiune atâta vreme cât primești și tu înapoi. Vei primi chiar și o invitație în vacanță pe care o vei accepta pe loc.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter