Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc: "Fizic m-a atras, dar..."

Publicat pe

Albert Oprea și Simona Hapciuc au fost surprinși recent în ipostaze tandre și acest lucru a alimentat bârfele care s-au făcut, pe tot parcursul Survivor, despre relația lor. Fanii emisiunii erau convinși că sunt împreună, însă Albert a clarificat tipul relației dintre el și Faimoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși au existat aproprieri între Albert Oprea și Simona Hapciuc pe tot parcursul Survivor 2021, relația dintre Războinic și Faimoasă a început să fie mult mai apropiată după încheierea show-ului de la Kanal D. Războinicul și Faimoasa le-au dat de înțeles persoanelor, care i-au susținut pe parcursul emisiunii, că între ei există ceva mai mult decât o prietenie.

Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc: "Fizic m-a atras, dar..."Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc: "Fizic m-a atras, dar..."

Însă, era doar o impresie! După mai multe comentarii controversate, fotografii în care erau surprinși în tandrețuri, Albert Oprea a vorbit, în exclusivitate, la Ștafeta Mixtă de la Kanal D despre tot ce se întâmplă între el și blonda de la Survivor.

Albert Oprea a recunoscut că la început l-a atras fizicul Simonei Hapciuc, însă nu se gândelte că între ei ar putea fi ceva mai mult decât o relație de amiciție.

„Nu știu… Suntem prieteni foarte buni. Nu formăm un cuplu. Ne înțelegem foarte bine', susține fostul concurent de la Survivor România 2021.

'Fizic m-a atras de la început. Au fost mai multe fete care m-au atras, iar ea este una dintre ele. Suntem prieteni foarte buni deocamdată', a adăugat Albert Oprea, la Ștafeta Mixtă.

Citește și: Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie:

Citește și: Daniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita!

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei:

Chiar și așa, cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar într-una dintre serile trecute, cei doi foști concurenți Survivor au fost surprinși în ipostaze tandre. La un moment dat, Albert o pupă cu patos pe Simona Hapciuc, acel video ajungând pe Instagram.

Mai mult decât atât, după Marea Finală Survivor România 2021, concurenții s-au revăzut și s-au distrat pe cinste. Simona Hapciuc a publicat atunci o fotografie alături de mesajul: „Albert al meu”. „Te iubesc”, a comentat bărbatul, care a atras imediat atenția cu declarația lui.

Simona Hapciuc l-a susținut pe Albert după ce a părăsit Survivor România

Fanii emisiunii au fost suprinși de apropierile tandre dintre Albert Oprea și Simona Hapciuc, însă faimoasa nu a ezitat să-l susțină și să-l încurajeze pe Războinic, după ce ea a părăsit competiția Survivor.

„M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram! A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă, cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na”, a povestit Simona, potrivit wowbiz.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter