Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia: „Soț perfect, bărbat perfect”

Publicat pe

Anamaria Prodan vrea să demonstreze că dragostea dintre ea și Reghe este nemuritoare și poate înfrânge orice. După ce antrenorul a fost surprins alături de o altă femeie, impresara a publicat o fotografie total neașteptată alături de soțul ei. Una în care se sărută. Și i-a făcut și o declarație de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși în ultima vreme au apărut zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan nu ar fi singura femeie din viața lui Reghe, impresara a postat o fotografie în care se sărută cu soțul ei. Vedeta susține în continuare că nimeni și nimic nu poate pune punct iubirii dintre ea și Reghe.

Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia: „Soț perfect, bărbat perfect'Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia: „Soț perfect, bărbat perfect'

„Soț perfect, bărbat perfect'

După ce Reghecampf a fost surprins alături de o altă femeie, Anamaria Prodan a postat o fotografie în care apare alături de acesta, în timp ce se sărută.

Anamaria Prodan nu ține cont de pozele apărute în presă și vrea să arate că soțul ei îi este fidel și că nu se va ajunge niciodată la o despărțire.

Citește și: Ce decizie a luat Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe:

Citește și: Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă:

Citește și: Emy Alupei și Emanuel Neagu, concurenți la The Challenge:

Citește și: Alex Oianu de la Puterea Dragostei se însoară!

Deși a fost fotografiat în prezența altei domnișoare în vacanță, Anamaria Prodan a avut numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei. La poza postată pe Instagram, impresara a pus câteva hashtag-uri: „soț perfect, bărbat perfect, iubire, încredere și familie'.

În ultima vreme au apărut mai multe informații conform cărora Reghe ar avea amante, iar căsnicia lui cu Anamaria ar fi în pragul divorțului. Impresara a publicat mai multe fotografii în care apare în ipostaze tandre alături de Reghe.

Anamaria Prodan: „Reghecampf este unic'

În urmă cu doar o zi, spynews.ro publica o serie de fotografii în care Laurențiu Reghecampf apărea în compania unei domnișoare, în vacanță. Cei doi au petrecut seara la un restaurant.

Ba chiar la un moment dat, domnișoara i-a dat antrenorului să guste din mâncarea ei, cu furculița ei. Aceștia păreau că se simt extrem de bine și au avut parte de o masă copioasă după o zi de plajă.

După apariția acestor imagini, Anamaria Prodan a declarat că nu vrea să vadă fotografiile. Impresara a mai spus că dacă soțul ei se află la masă alături de acea tânără, înseamnă că au ceva de discutat.

Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!', a spus Anamaria Prodan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter